Acasă Administratie Locala Navodari De ajuns cu mentalitatea „lasa ca merge si asa”!

De ajuns cu mentalitatea „lasa ca merge si asa”!

De ajuns cu mentalitatea „lasa ca merge si asa”!

Textul de mai jos l-am trimis pe mail la www.ct.politiaromana.ro siwww.politiarutiera.ro. Acum sper ca se vor lua masuri pana nu vom avea accidente si in zona respectiva.

„Pe bulevardul Navodari-Mamaia au fost amplasate niste balize de plastic pe carosabil in dreptul restaurantului Scoica Land/complex Phoenicia Resort, balize care ocupa 1/2 din drum (cate o banda din fiecare sens de mers).

Aceste balize au forma unui sens giratoriu, insa nu sunt presemnalizate conform legii cu indicator de presemnalizare la 50-200m de intersectie si nici cu indicator de sens giratoriu la maxim 15m de intersectie.

In loc sa fluidizeze traficul ele mai mult il ingreuneaza deoarece in dreptul lor toti conducatorii auto care vin de pe doua benzi de mers sunt nevoiti sa se incadreze pe prima banda pentru a putea trece de balize.

Un sens giratoriu pe timp de vara la intrare in Scoica Land/Phoenicia Resort este mai mult decat necesar. Dar un sens giratoriu amplasat conform legii, presemnalizat si semnalizat corect si cu cate doua benzi de mers in el, nu doar unul.

Va rog sa luati masuri si sa verificiati legalitatea acestui amplasament de balize pe cele doua benzi de circulatie iar daca nu sunt in conformitate cu legea in vigoare sa luati masuri pentru indepartarea lor pana cand vor indeplini toate conditiile legale.”

 

13709901_1779755278929557_4933932180572581521_n

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.