Acasă Administratie Locala Navodari Maidanezii au fost și vor rămâne o problemă pentru orașul Năvodari. Până când?

Maidanezii au fost și vor rămâne o problemă pentru orașul Năvodari. Până când?

Orice soluție aș găsi, orice propunere aș face, sunt conștient că se vor găsi persoane care să-mi sară la gât. Dar mi-o asum. Dacă chiar ne dorim să avem un oraș civilizat, trebuie să rezolvăm problema maidanezilor.

Săptămâna asta am făcut o vizită centrului de Ecarisaj Năvodari, să văd condițiile în care sunt ținute animalele. M-am îngrozit de ceea ce am găsit. Nu are rost să intru în detalii, bănuiesc că le cunosc mulți, doar că-mi este milă să adun animalele de pe stradă și să le bag acolo. Le-aș condamna la o moarte sigură și lentă.

Marți mă întâlnesc cu Directoarea centrului de Ecarisaj pentru a-mi da câteva detalii în legătură cu regulamentul de funcționare al biobazei și mă apuc să fac Proiectul. Am în vedere mărirea numărului de cuști, accesul voluntarilor în Ecarisaj pentru a îngriji/hrăni animalele, un sistem de donat mâncare Ecarisajului și o modalitate pentru eliberarea câinilor neagresivi și sănătoși (după sterilizarea acestora), dar să fie totuși în custodia cuiva.

1 COMENTARIU

  1. Sunt multi oameni cu suflet in oraselul nostru si sunt convinsa ca o sa ai sprijinul necesar . Bravo pentru felul in care privesti problema!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.