Acasă Diverse Am fost la plajă cu speranța că o să mă relaxez. N-am reușit

Am fost la plajă cu speranța că o să mă relaxez. N-am reușit

Am fost la plajă cu speranța că o să mă relaxez. N-am reușit

Weekendul ăsta am ales plaja de lângă hotel Malibu. Fiind puțin mai retrasă decât celelalte plaje din Mamaia m-am gândit că n-o să fie așa aglomerat și o să am parte de puțină liniște.

În apropierea mea era un grup destul de numeros de români d-aia mai bronzați, cu lanțuri galbene, tatuaje și ochelari de soare ținuți la ceafă. Stăteau liniștiți pe șezlonguri, se ascundeau de soare pe sub umbrele și se răcoreau cu bere rece. Cu soții, copii, soacre, tot familionul. Vorbeau încet și nu scuipau coji de semințe pe lângă șezlonguri, cum am mai întâlnit. Ăștia-s mai civilizați, îmi zic eu.

La un moment dat se duce unul dintre puradei în stuful din apropierea plajei unde vede niște peștișori în apa și îl aud cum strigă „uite tati, pește, pește!”. Atunci s-au ridicat toți bărbații tribului și s-au dus spre copil. Când au ajuns și au văzut guvizii din apă, au uitat că sunt pe un spațiu public și că în zonă  sunt și alte persoane . Pur și simplu s-au simțit în largul lor alergând după guvizi prin apă și stuf, bucurându-se și strigând că diseară fac grătar. Persoanele care treceau prin zonă au asistat fără să vrea la un circ care le-a lăsat încă un gust amar din cauza compatriotilor noștri care nu ratează nicio ocazie să iasă în evidență.

Între timp am mai găsit și articolul ăsta, tot de astăzi. Fără cuvinte.  Țiganii veniți în vacanță la Mamaia AU TĂIAT PORCUL în stațiune! Au dat și de pomană

tigani la mare1 tigani la mare2 tigani la mare3 tigani la mare4

3 COMENTARII

  1. In Mamama colcaie mizeria si tot tiganii sunt o problema ? Problema sunt toti turistii care considera Mamaia o groapa de gunoi si nu o statiune !

  2. hahaha….ce tara de kkt avem…pe fundal se vad apartamente de lux pe malul marii care se vand cu sute de mii de euro…si in fata lor niste „indieni” ce vaneaza guvizi…

  3. Pai acum ceva vreme nea Mazarica trimitea gabori civili la panda, acum ciorile sunt in largul lor, migreaza prin toate colturile statiuni, din nefericire asteptam cu nerabdare o schimbare climaterica extrema, poate duce la exterminarea cheliilor si cefelor necontrolate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.