Acasă Administratie Locala Navodari Țarcuri pentru câini

Țarcuri pentru câini

Țarcuri pentru câini
sursa www.b365.ro

Avem mulți proprietari de câini care sunt deranjați de faptul că nu avem în Năvodari spații special amenajate pentru câinii cu stăpân. Inițial m-am gândit la un proiect pentru amenajarea unui parc cu locuri de joacă pentru câini, ceva în genul la Bark Park – un proiect marca “Asociatia Romana a Iubitorilor de Animale”, dar nu avem momentan buget alocat pentru așa ceva și nici nu suntem pregătiți să avem un parc doar pentru câini, atâta timp cât încă avem oameni care nu strâng fecalele lăsate de propriile animale pe spațiile publice.

A doua variantă (și cea mai ușoară de pus în practică) este amenajarea unor țarcuri publice pentru câini, unde proprietarii ar putea să-și aducă câinii și să îi elibereze împreună cu alte animale, în ideea de a socializa împreună. Pentru început, m-am gândit să le amenajăm în interiorul parcurilor din oraș (asta unde permite spațiul liber). Aveți atașate la sfârșitul postării trei poze din parcurile „La Goga”  și „Ion Dobre”  unde am însemnat locurile unde consider că ar putea fi amenajate astfel de țarcuri.

Înainte să termin Proiectul,  am rugămintea să citiți și să-mi spuneți dacă sunteți de acord cu Regulamentul de mai jos, dar și să-mi propuneți alte zone din oraș unde considerați că ar merge amenajate astfel de spații.

 

Regulament tarc-page-001 Regulament tarc-page-002parc goga parc ion dobre parc statuie

3 COMENTARII

  1. Regret ca nu sunt din zona si nu cunosc orasul, desi in copilarie si studentie am petrecut vacante minunate in taberele si camping-ul de la Navodari. Am simtit sa va incurajez pt proiectul asta. Mult succes si multumiri.

  2. Salut cu mult entuziasm această inițiativă.Găsesc de bun augur regulamentul propus.Ar mai fi de pus la punct problema curățeniei în acest țarc.Normal şi civilizat ar fi ca fiecare să strângă după animalul său,lucru greu de făcut,ținând cont de mizeria lăsată pe trotuare în plin oraş.Stăpânii de animale vor trebui constrânşi într-un fel sau altul să lase curat în urma lor.In alte țări cum se procedează?
    În apropiere de sala sporturilor există un mare teren viran nefolosit.Ar fi ideal ptr.un țarc.Zona este izolată față de centru şi propice ptr.aşa ceva.
    Sper să se concretizeze toate aceste inițiative.Vă doresc numai bine şi mult succes în tot ceea ce întreprindeți.

  3. Sunt deacord cu regulamentul. Un alt loc poate fi la parcul de langa scoala 3, acolo aproape in fiecare zi la ora 18 se strang proprietarii cu catei pe spatiul verde de langa teren

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.