Acasă Politica Suntem 5000!

Suntem 5000!

Suntem 5000!

5000Likes_banner

Acum am realizat că pagina mea publică a depășit 5000 de susținători. Vă mulțumesc tuturor pentru like-uri , vă mulțumesc pentru comentariile constructive, chiar și pentru cele negative, vă mulțumesc pentru share-uri, vă mulțumesc pentru tot suportul de-a lungul a celor trei ani de zile.

Chiar dacă mă cunoașteți de dinainte să mă implic în politică sau m-ați descoperit între timp, vreau să vă asigur că acești trei ani de când activez în politică nu și-au pus amprenta asupra caracterului meu, rămânând același om. Pot spune doar că datorită experienței politice m-am maturizat foarte mult în modul de a gândi și niciodată nu zic sau iau vreo decizie fără să mă gândesc foarte bine înainte, mai ales când decizia mea poate afecte și alte persoane.

Prin intermediul acestei postări mai doresc să le mulțumesc încă o dată celor ce au avut încredere și au pus ștampila pe Mișcarea Populară, ținând cont că pe timpul campaniei electorale n-am făcut nicio promisiune, doar le-am expus oamenilor viziunea noastră de viitor pentru oraș. Am ieșit doar al treilea partid pe Năvodari la numărul de voturi, dar nu regretăm, asta pentru că peste patru ani de zile nu vom fi nevoiți să ne prezentăm în fața electoratului cu eșecuri și scuze.

Ține-ți aproape, urmăriți-mi postările, dați-vă mereu cu părerea în legătură cu demersurile mele din viitor și vă asigur că voi lua deciziile cele mai bune și îmi doresc ca pe viitor să vă recapatati încrederea în politică. Politica este frumoasă, doar că actuală clasă politică o trage în jos și doar cu ajutorul dumneavoastră putem să o resuscităm!

 

1 COMENTARIU

  1. Asa sa rămîi şi să nu te schimbi fi năvodărean adevărat eşti tînar…sunteți tineri…aveți …ai viitorul in fată faceți lucruri bune si lumea …navodareni se vor mîndri cu voi …voi tineretul sa scoateți țara din mocirla..Succese depline pe mai departe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.