Acasă Administratie Locala Navodari Propuneri pentru zilele orașului Năvodari

Propuneri pentru zilele orașului Năvodari

În perioada asta s-a umplut facebook-ul cu părerile oamenilor despre ceea ce s-a întâmplat la zilele orașului Năvodari. Au fost și păreri pozitive, însă foarte multe negative. Nu stau acum să înșir opiniile năvodărenilor, însă consider că trebuie să se ia în calcul și ceea ce își doresc ei de la astfel de evenimente.

Ce considerați că ar trebui schimbat la organizare?
Ce fel de activități considerați că ar trebui adăugate?
Ce propuneri aveți pentru artiști?
Unde considerați că ar trebui desfășurat evenimentul?

Aștept propunerile dumneavoastră și vă garantez că îmi notez toate ideile constructive și am să le propun pentru anul următor de Zilele Orașului Năvodari.

9 COMENTARII

 1. Burse de studiu, transport gratuit copiilor navetisti, sanatate…si alte chestii arzatoare pentru comunitate, nu bani dati manelistilor cu ,,jipane”, sa-i asculte masa de votanti clasici !

 2. In Tabara mi se pare si mie ca ar fi bine . Sa tina de dimineata pana seara ( pana la o ora rezobabila pt a se putea bucura si copiii – doar fac si ei parte din acest oras) cu tot felul de activitati , concursuri , muzica pt toate vârstele .

 3. Artisti: fără manele, dacă se poate. În rest, oricine este binevenit 🙂 Sunt sigură că există artiști mult mai valoroși care cântă pe un onorariu mai mic decât maneliștii. Să dai bani de la bugetul local să iți cânte niște analfabeți este penibil. Nu mai zic de prezentatori…
  Locație: mutat în tabără acest eveniment, sunt oameni care merg la serviciu și nu au cum să se odihnească seara, se aude muzica până la blocurile din centru. În miezul nopții te trezesc „bombele”, acele artificii care par interminabile. Zici că te-ai trezit din vis în mijlocul războiului.
  Activitați: expoziții de pictură, fotografie, dansuri, mesteșuguri populare, teatru, proiectii de film etc.
  Si foarte important, mai ales pentru participantii la acest eveniment: nu lăsați mizerie în urma voastră! Am observat că orașul miroase mai urât iar pe stărzi este mai mult gunoi în preajma acestui eveniment!
  Schimbarea vine de la noi… Nu credeți că e timpul să arătăm că și Năvodariul este un oras civilizat?

 4. Un spectacol de proasta calitate , tarabe cu lucruri ieftine , de proasta calitate , alimente gătite in spații neadecvate . Am fost surprins sa văd câți locuitori ai acestui oraș mai asculta încă manele , de unde rezulta si gradul de cultura al orașului , si implicit ușoara lor manipulare . Îmi este Rușine , am crezut ca locuiesc intr-un oraș mai civilizat , dar m-am îndoit ….

 5. Decat sa se cheme o sută de „artisti” de care auzim in premiera de ei ,mai bine câteva trupe si artisti de calitate cum se fi Voltaj, Holograf si altele. si in fiecare cate o trupa si tot acolo sunt banii. Si mai multa atentie la comercianți..,iar locația cred ca ar fi foarte potrivita la teatrul de vara din tabără Navodari.

 6. Decat sa se cheme o sută de „artisti” de care auzim in premiera de ei ,mai bine câteva trupe si artisti de calitate cum ar fi Voltaj, Holograf si altele. si in fiecare seara cate o trupa si tot acolo sunt banii. Si mai multa atentie la comercianți..,iar locația cred ca ar fi foarte potrivita la teatrul de vara din tabără Navodari.

 7. Simplu:
  Cine doreste artisti sa ii plateasca.
  Propunerea cu galagia in tabara -o idee proasta locuiesc multi oameni ii jur ,care au aceleasi drepturi .
  Ar fi o solutie buna:cei ce doresc sa sarbatoreasca prin galagie sa mearga pe Chituc,pe grind,nu e prea departe,dar atentie,anumite zone pustii sunt zone protejate,spre deosebire de orasul care se doreste ‘ civilizat’.
  De asemeni ,focurile de artificii costa bani si nu inteleg daca ne putem permite sa dam foc la banii pe care nu ii avem.
  O ultima intrebare,nu ar fi posibil ca organizatorii sa fie pedepsiti pt deranjarea linistii publice???
  -in cazul in care chiar nu se organizeaza pe Chituc??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.