Acasă Politica De ce blog?

De ce blog?

Mulți apropiați m-au întrebat ce m-a apucat de mi-am făcut blog, la ce-mi folosește asta. Ei bine, pentru a înțelege mai bine motivul existenței acestui blog trebuie să încep cu un exemplu din alt domeniu. Marian Godină. Toată lumea îl cunoaște. Este cel mai simpatic polițist din topurile șoferilor, mai nou chiar și al copiilor. Asta pentru modul său unic de a povesti, dar și pentru că este o persoană corectă. Datorită lui foarte mulți au declarat că au o părere mai bună despre Poliția Română. El este un polițist model.

Acum să revenim. În 2013 când am ales să mă implic activ în politică am încercat să caut un exemplu în care să mă regăsesc și nu am găsit. Simpatizez mulți politicieni, dar nu am fost 100% de acord cu tot ce au făcut/declarat de-a lungul timpului.

Am încetat să mai caut exemple și am decis să devin eu un exemplu. Prin intermediul acestui blog doresc să-mi expun toate gândurile și inițiativele pe care le voi lua în viitor și sper să conving cât mai mulți tineri să-și schimbe părerea despre politică. Actuala clasă politică trebuie resuscitată urgent și îmi doresc să conving cât mai multe persoane să ia atitudine și să se implice. Pentru asta, tinerii au nevoie de un exemplu din rândul lor.

1 COMENTARIU

  1. Bravo,d-le Dumitrașcu ! Nu suport politica, şi mai ales politicienii,dar ai reuşit să-mi strârneşti interesul prin inițiative şi propuneri,şi sigur,nu numai mie.Mult succes cu acest blogg!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.