Acasă Administratie Locala Navodari Controale la firmele de transport în comun

Controale la firmele de transport în comun

Controale la firmele de transport în comun

La începutul lunii iulie au avut loc filtre organizate de către poliția locală în colaborare cu poliția națională pentru verificarea firmelor de transport în comun pe ruta Năvodari-Constanța. Acum, la început de august, au avut loc din nou controale.

Aceste controale s-au făcut în urma plângerilor navetiștilor care nu mai suportau condițiile de transport în comun. Nemulțumirile oamenilor sunt de ani de zile dar nimeni nu a luat nicio măsură.

În urma neregulilor descoperite se întocmesc rapoarte care vor ajunge la cei ce au eliberat licențele de transport, adică la Consiliul Județean Constanța. CJC-ul nu dă curs nemulțumirilor de pe facebook, ei au nevoie de documente oficiale.

Ei bine, de ambele dăți când s-au organizat aceste filtre pentru verificarea condițiilor de transport au existat năvodăreni nemulțumiți și deranjați că riscă să întârzie la servici. Asta în condițiile în care ani la rândul s-au plâns că sunt tratați de către șoferi ca niște saci de cartofi.

Trebuie să înțelegem că aceste controale sunt mai mult decât necesare pentru a se putea lua măsuri împotriva celor ce și-au bătut joc de navetiști ani de zile. Am încredere în noua conducere a Consiliului Județean Constanța că vor fi alături de năvodăreni și vor lua cele mai bune decizii.

 

control trafic navodari

2 COMENTARII

  1. nici nai cu cine trebuie sa se schimbe odata firma asta bagate autobuze mari ,ei soferii se anuntau intre ei si cind i oprea politia erau „in regula”!!!,culmea unuia nui mergea masalierul si nu putea da inapoiu sa plece!!!rar unde era sa vada ce era inauntru si sa vada ce jeguri de masini sunt!!poate se schimba ceva nu pt.noi pentru copii nostri care vor faace naveta!!!multumim si controale inoportune in continuare!!!

  2. Se plinge lumea de ani de zile ca sunt dusi la servici ca niste saci de cartofi,chiar credeti ca nu sa stiut problema de atitia ani de zile si cred ca e normal sa faca galagie si ca intirzie la serviciu pentru ca chiar avem fiecare dintre noi un serviciu,un program pe care trebuie sa-l respectam, sotii ,copii care ne asteapta acasa gasiti solutii alternative,de a rezolva problemele nu orind masinile cite o jumatate de ora. FILMATII dupa care punetii patronul filmarea pentru ai demonstra ca ati luat act de incalcarea repetata a legii de catre acesta

    dovedi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.