Acasă Administratie Locala Navodari Când am dreptate, am!

Când am dreptate, am!

Când am dreptate, am!

Pe 17 iulie am luat inițiativă și am cerut verificarea legalității sensului giratoriu de la Phoenicia Resort, presemnalizarea și semnalizarea acestuia conform legii și cu câte două benzi pe sensul de mers, nu doar câte una. Detalii în articol.

În articolul respectiv am mai spus, citez, „sper că se vor lua măsuri până nu vom avea accidente și în zona respectivă.” Ei bine, după trei săptămâni de la inițiativa mea a avut loc un accident. Din fericire, fără victime, ci doar cu pagube materiale.

accident phoenicia resort

(sursa foto: Info Trafic Constanta)

La două zile după accident sensul giratoriu a fost scos. Motivul oficial îl aveți mai jos.

„Am convenit ieri (n.r. 11 august a.c.) cu Poliția Rutieră Constanța să-l scoatem din mai multe cauze. Una, ca să evităm accidentele, dar și pentru că nu oferea condiții de siguranță maxime întrucât acolo trebuia să restrângem de la 2 benzi la una și ca să nu mai apară conflicte în trafic am decis să-l scoatem. Deși momentul în care s-a făcut, s-a făcut pe un aviz al Poliției Rutiere și s-a avut în vedere inclusiv faptul că zona este foarte accesată și oamenii ieșeau foarte greu de acolo. Dar atâta timp cât nu le putem asigura maximă siguranță în zonă, am zis mai bine să-l scoatem. Siguranța este cea mai importantă. Acolo trebuie un spațiu mai mare”, a explicat Adrian Constantin, reprezentantul Primăriei Năvodari. (sursa ReplicaOnline.ro)

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.