Acasă Administratie Locala Navodari Ședință de Consiliu Local pentru proiectele pe fonduri europene

Ședință de Consiliu Local pentru proiectele pe fonduri europene

Săptămâna asta am fost convocat într-o ședință de îndată a Consiliului Local Năvodari. Pe ordinea de zi se aflau cinci proiecte, toate pentru prelungirea termenelor de finalizare a proiectelor europene.

1.Piața de pește. S-a votat prelungirea termenului de finalizare al proiectului pentru data de 15 septembrie, zi în care se va face recepția lucrării și vor fi așteptați cât mai mulți năvodăreni la eveniment.

2.Drumul Năvodari-Mamaia. S-a votat prelungirea termenului de finalizare al proiectului pentru data de 1 noiembrie 2016. Ni s-a comunicat că lucrarea este finalizată în procent de aproape 90%, rămânând să se mai finalizeze fântânile, parapetul, trotuarul, pistele de bicilete și pasarela din Tabără.

3.Centrul de Afaceri. S-a votat prelungirea termenului de finalizare al proiectului pentru data de 1 noiembrie 2016, lucrarea fiind finalizată în momentul de față în procent de 85%.

4.Drumul Năvodari-Ovidiu. S-a votat prelungirea termenului de finalizare al proiectului pentru data de 31 decembrie 2018. Ni s-a comunicat că drumul este terminat în procent de 60-65% iar până în luna decembrie se dorește finalizarea tronsonului de la Năvodari până la intrare în Lumina.

5.AquaPark. S-a votat prelungirea termenului de finalizare al proiectului pentru data de 31 decembrie 2018. Ni s-a comunicat că lucrarea este finalizată în procent de 25% însă constructorul a părăsit șantierul.

Am votat cele cinci proiecte pentru că îmi doresc ca toate proiectele pe fonduri europene derulate pe rază orașului Năvodari să se finalizeze cu bine. Dacă aceste prelungiri de termene n-ar fi fost votate de către consilierii locali am fi riscat să rămânem cu aceste proiecte la stadiul în care sunt acum și să fim nevoiți să dăm toți banii înapoi la UE.

2 COMENTARII

  1. Bine ca se voteaza amanari si nu se cheama un constructor bun. Bun in sensul sa fie obligat de contract sa-si finalizeze lucrarea. Si aici nu vorbesc de „romanasii” nostri, constructori. Numai la noi nu se poate!

  2. Foarte frumos! Pana la aquapark si piata de peste noi stam in aceasta ” statiune” fara canalizare si umblam prin praf! Poate in urmatoarele sedinte se discuta si aceasta problema! ( mamaia-sat)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.