Acasă Politica Consilierii județeni ai PNL au demonstrat: copiii, tinerii și sportul constănțean nu îi intersează

Consilierii județeni ai PNL au demonstrat: copiii, tinerii și sportul constănțean nu îi intersează

Consilierii județeni ai PNL au demonstrat: copiii, tinerii și sportul constănțean nu îi intersează

Consilierii județeni de la PNL au demonstrat, astăzi, că unul dintre principalele lor scopuri în acest moment este acela de a bloca proiectele menite să susțină copiii, tinerii și campionii sportivi ai Constanței, numai pentru că inițiator a fost Partidul Mișcarea Populară.
S-a văzut diferența dintre declarațiile politice făcute pentru a aduna voturi și faptele prin care PNL ar fi putut contribui cu adevărat la dezvoltarea orașului prin susținerea sportului constănțean și a generației tinere.
Concret, vicepreședintele CJC, președinte al PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a propus în ședința de astăzi, 17.08.2016, un proiect privind demararea procedurilor de preluare a Palatului Copiilor din subordinea Ministerului Educației în subordinea Consiliului Județean Constanța, în scopul reabilitării acestuia. Consilierii PNL au votat împotrivă, ceea ce înseamnă de fapt că Parcul Pionierilor, așa cum este el cunoscut de constănțeni, va rămâne într-o stare deplorabilă.

“Proiectul propus de PMP nu presupunea niciun efort bugetar din partea Consiliului Județean. Era numai un proiect de demarare a procedurilor de preluare a Palatului Copiilor în subordinea CJ, tocmai pentru a stopa degradarea acestuia, iar, ulterior, după definitivarea acestor procedure, urma să discutăm și despre investiții. Votul consilierilor PNL a fost unul surprinzător. Este cunoscută de către toți constănțenii starea de degradare în care se află Palatul Copiilor. Nu știu dacă cei de la PNL nu cunosc această realitate, sau au vrut de fapt să continue practica din mandatele trecute, de a lasă în paragină un obiectiv atât de important. Încep din ce în ce mai mult să cred că, de fapt, terenul de la Palatul Copiilor reprezintă o atracție pentru rechinii imobiliari , atracție ce se va transformă într-un trofeu al lor în urma acestui dezinteres al celor de la PNL. Aș fi curios cum le vor explica PNL-istii campionilor naționali care se antrenau acolo, faptul că medaliile pe care ei le aduc nu sunt apreciate de PNL. Însă, acești campioni nu au nevoie de explicații, ci de fapte, iar faptele PNL se traduc prin a-i lăsa de izbeliste” a declarat Claudiu Iorga Palaz.

Palatul Copiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.