Acasă Administratie Locala Navodari Separatoarele de sens pe drumul Năvodari-Mamaia sunt necesare

Separatoarele de sens pe drumul Năvodari-Mamaia sunt necesare

Separatoarele de sens pe drumul Năvodari-Mamaia sunt necesare

separatoare sens navodari

Am urmărit reacțiile oamenilor cu privire la dalele de beton ce urmează a fi montate pe întreg drumul dintre Năvodari și Mamaia, ce au ca rol separarea sensurilor de mers și sporirea siguranței rutiere. Nu cred că sunt singurul care a întâlnit teribiliști care depășeau sau întorceau mașina pe linie continuă (deși drumul este plin de sensuri giratorii).

Mulți șoferi sunt de acord cu aceste separatoare de sens și le susțin, dar, ca de obicei, sunt și persoane care nu sunt de acord și le consideră o investiție proastă. Persoanelor respective le recomand să urmărească filmulețul de mai jos, poate astfel își schimbă părerea.

 

Nu-i doresc nimănui să treacă prin ceea ce a trecut șoferul respectiv, de aceea susțin și sunt de acord cu aceste separatoare de sens și consider că trebuiau montate încă de la începutul verii. Ceea ce nu mi s-a părut în regulă este faptul că nu s-a lăsat spațiu liber printre dalele de beton pentru trecerile de pietoni, însă sper că se va remedia în curând și se vor implementa în perioada următoare și trecerile de pietoni.

 

 

1 COMENTARIU

  1. In deeptul la Camping S-La Peste au lasat primul locas(o dala/parapet lipsa) pr trecere de pieroni.
    Dar pacat ca Primaria Constanta nu doreste sa monteze parapeti si in dreptul blocurilor noi din zona cluburilor de fitze,doar nu vreti sa consume prea mult combustibil pana in sensurile giratorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.