Acasă Diverse O zi în pielea lui Smiley

O zi în pielea lui Smiley

Timp de vreo 24 de ore m-am simțit în pielea lui Smiley. Cum? „Pierdut buletin, nu mai știu de unde vin..” doar că eu nu mi-am pierdut doar buletinu, ci portofelul cu toate actele. E impropriu spus că l-am pierdut, mai degrabă a fost furat, dar asta-i  altă poveste.

Cel mai amuzant mi s-a părut când am sunat la bancă să-mi anulez cardul. Acolo mi s-au cerut datele personale: nume, adresă, CNP. Când am ajuns la CNP, am început să mă bâlbâi. Pur și simplu am uitat ultimele cifre. Era ceva cu 3, parcă și un 4, vreo doi de 1… oricum, din a treia încercare l-am nimerit. Exact ceva de genul am pățit și anul trecut, tot pe vremea asta, când mi s-a spart mașina și mi s-a furat borseta cu acte. Am avut o programare la medic la vreo două zile distanță iar când m-a întrebat vârsta îmi dădea cu virgulă…i-am spus că am 21. După ce am plecat de la cabinet și am făcut un calcul mic am realizat că aveam 23. Oare când ne pierdem buletinul ne pierdem și identitatea? :))

Culmea ironiei era că, tocmai eu care am ajutat la găsirea multor portofele cu acte, chei de mașini, animale de companie și multe altele, să-mi rătăcesc portofelul și nimeni să nu mi-l găsească. Am stat ieri toată ziua pe facebook așteptând să primesc vreun mesaj sau să găsesc pe vreun grup ceva cu „găsit portofel cu acte”, dar în zadar. De dimineață tot nimic, îmi pierdusem speranța. Pe la ora 12 mi-am luat gândul de la ele, am fost să-mi pregătesc documentele necesare pentru ca mâine dimineață să-mi fac deja alt buletin. Aveam nevoie să-mi recuperez identitatea! :))

Însă, se pare ca există îngerii portofelelor rătăcite. Doar ce mă trezisem din somn pe la vreo 16:30 (ce altceva să faci pe o zi ploioasă?) iar când am deschis laptopul aveam vreo 7-8 mesaje necitite. Buimac din somn, mă speriasem, ce-am mai făcut și de data asta?! Însă erau doar persoane bine-voitoare care mă anunțau că cineva mi-a găsit portofelul. Mulți mă întrebau dacă-i al meu, deși în buletin era același nume ca și pe facebook, dar nu prea semăna cu mine. Ce să-i faci, se pare că nici băieții nu dau bine în pozele de buletin :))

Acestea fiind spuse, doresc să le mulțumesc tuturor care au participat cu un share sau cu un mesaj să mă anunțe de găsirea lui. Știu că ați aflat cu toții adresa mea, asta este, mi-am făcut deja stocul de cafea, mâine dimineață cumpăr și fursecuri, vă aștept în vizită! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.