Acasă Administratie Locala Navodari Regulamentul locurilor de parcare din Năvodari

Regulamentul locurilor de parcare din Năvodari

Regulamentul locurilor de parcare din Năvodari

Multă lume consideră că locurile de parcare cu plată aparțin plătitorilor doar pe timp de noapte iar pe timpul zilei au și alții dreptul să le folosească. Greșit. Fiecare Administrație Locală adaptează acest Regulament după cum consideră.

Mai jos aveți Regulamentul locurilor de parcare din Năvodari. Am extras din Regulament ce mi s-a părut esențial, însă cei ce doresc să afle cum se achiziționează un loc de parcare cu plată, ce drepturi dar și ce obligații au după ce-l achiziționează, îl pot citi integral. Sper să vă fie cu folos!

Art. 8. (1) Autorizațiile de parcare dau dreptul folosirii locului de parcare 24 de ore/zi.

Art. 16. Utilizatorii locurilor de parcare din zonele amenajate au următoarele obligații: (b) să nu ocupe în mod abuziv locul de parcare, fără achitarea taxei aferente.

Art. 17. (1) (a) Ocuparea unui loc de parcare fără deținerea autorizației de parcare valabilă pentru locul respectiv se sancționează cu amendă contravențională în valoare de la 500 lei până la 1000 lei pentru persoane fizice.

regulament parcari navodari regulament parcari navodari2 regulament parcari navodari3 regulament parcari navodari4 regulament parcari navodari5 regulament parcari navodari6

 

6 COMENTARII

 1. Buna seara,ce facem cand gasesti o alta masina pe locul platit de tine,atragandu-i atentia,
  el continua sa isi puna masina pe locul pe care tu l ai platit.
  Spuneti mi ce este de facut?

 2. Ce se face atunci cand cineva are 2 locuri de parcare pe care sa zicem ca le plateste dar nu parcheaza masina pe niciunul din acele locuri, ci pe un loc public? Eu de ex nu am loc de parcare pentru ca „domnul” nu vrea sa parcheze nicio masina pe locurile dumnealui (stau placutele ridicate) si isi parcheaza masina in fata scarii unde ar putea parca unul care nu are loc de parcare.. Deci? Ce e de facut?

  • Mergeti la Primarie la camera 16 (cei ce se ocupa cu parcarile) si verificati daca locurile respective au mai fost sau nu platite. In caz contrar, puteti sa luati dumneavoastra unul si scapati de aceasta problema. In cazul in care sunt platite in continuare dar proprietarul se incapataneaza si ocupa locul din fata scarii, incercati tot acolo sa gasiti o solutie. Pana acum n-am mai intalnit cazuri de genul.

   • Buna ziua..va pot spune despre un caz asemanator…in parcare la 16 sud..este un proprietar care are vreo 4 locuri de parcare..dintre care , unul loc nu este platit de cand s-a facut parcarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.