Acasă Administratie Locala Navodari Există speranță pentru câinii comunitari

Există speranță pentru câinii comunitari

2
Există speranță pentru câinii comunitari

 

ecarisaj navodari 1 ecarisaj navodari 2

Săptămâna aceasta au venit cei de la Barking Mad Dog Rescue în România iar vineri am reușit să mă întâlnesc cu ei și să discutăm despre cum am putea colabora la Năvodari. Fiind o asociație destul de cunoscută, au foarte multe cereri de adopții săptămânal și mi-ar plăcea dacă am reuși să stopăm eutanasierea câinilor comunitari din Năvodari, găsindu-le câte un cămin. Există mai multe variante de colaboare și sperăm ca în perioada următoare să o alegem pe cea mai bună pentru a putea să îi dăm drumul la treabă.

ecarisaj-navodari-3 ecarisaj-navodari-4ecarisaj-navodari-8

Am mers împreună cu ei la centrul de Ecarisaj din Năvodari pentru a le arăta câinii pe care-i avem adunați în acest moment și nu au plecat vineri până nu au adoptat patru dintre ei, urmând să-i îngrijească și să-i pregătească pentru adopții mai departe. Sâmbătă s-au întors la Ecarisaj și au mai adoptat încă zece iar eu sper că se vor întoarce și duminică să mai salveze câțiva.

ecarisaj-navodari-6 ecarisaj-navodari-7ecarisaj-navodari-5

La Biobaza încă mai avem mulți cățeluși, majoritatea dintre ei jucăuși și iubitori. Fac un apel la persoanele care doresc și au posibilitatea să adopte, să meargă la Ecarisaj și le garantez că sigur vor găsi un cățeluș cu care vor pleca acasă. Câinii comunitari se înmulțesc și sunt pe străzi din vina noastră, a oamenilor, deoarece nu am luat măsuri atunci când a trebuit, însă asta nu înseamnă că nu putem să le acordăm o șansă la un cămin primitor.

2 COMENTARII

  1. Chiar trebuie facut ceva pentru saracele suflete de acolo, noi locuim la casa si chiar am adunat de pe strazi trei caini insa mai mult de atat nu pot sa tin. Daca este nevoie de voluntariat sa venim sa ajutam cu mancare cu ingrijire, orice sa ne anuntati si suntem primii care raspundem

  2. Mă bucur pentru catelusi ..mulți am salvat de pe străzile Năvodarului ….Îți când voi veni voluntar dacă e nevoie ….NU EUTANASIEREA ESTE SOLUȚIA STERILIZAREA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.