Acasă Administratie Locala Navodari Mă-ntorc la tine, iar și iar, Școala nr. 3!

Mă-ntorc la tine, iar și iar, Școala nr. 3!

0
Mă-ntorc la tine, iar și iar, Școala nr. 3!

scoala-tudor-arghezi
În anul 1999 m-am înscris în clasa I la Școala nr. 3 din Năvodari deoarece locuiam undeva pe strada Cabanei și era cea mai apropiată unitate de învățământ. Deși în clasa a V-a m-am mutat tocmai în zona de Est a orașului, am ales să-mi continui studiile tot acolo, preferând să traversez zilnic jumătate de oraș. Chiar dacă anual eram premiat și ajungeam cu olimpiadele până la nivel județean, nu pot spune că am fost un elev model, având un comportament mai.. năzdravan. Cu toate acestea, în 2007 când am terminat școala, am simțit un gol în mine. După opt ani de zile petrecuți în acea școală mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu schimbarea.

Însă acum, după alți nouă ani de zile de când am terminat ciclul gimnazial, în urma unei ședințe a Consiliului Local Năvodari, am fost desemnat să fiu unul dintre reprezentanții Consiliului Local Năvodari în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale „Tudor Arghezi” Năvodari, pentru anul școlar 2016-2017. De asemenea, voi fi reprezentantul Consiliului Local în calitate de membru în comisia de concurs pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct la Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” Năvodari.

Cu alte cuvinte, dragi părinți ai copiilor de la Școala „Tudor Arghezi”, vă aștept pe viitor cu idei și propuneri pentru tot ce are legătură cu unitatea de învățământ. În perioada următoare am să vin cu idei de acțiuni și activități ale copiilor, atât pentru orele de dirigenție, cât și pentru timpul liber. Am să vă spun mai multe la momentul potrivit, sper doar să am susținerea dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.