Acasă Diverse Eu, cel de acum trei ani de zile

Eu, cel de acum trei ani de zile

0

the people don t know their true power

„Fiecare dintre noi contează. Fiecare dintre noi are un cuvânt de spus. Însă mulți preferă să tacă, să nu iasă-n față. Mulți ne lăsăm influențați de părerile altora. De ce? Fiindcă nu avem curaj! Nu ne convin multe, dar nu facem nimic ca să schimbăm asta. De ce? Fiindcă considerăm că nu avem PUTEREA. Întradevăr, singuri, nu o avem. Însă împreună, uniți, nu vă garantez că o vom avea, dar putem încerca! Atâta timp cât există o șansă infimă ca să putem modifica ceva, pentru un trai mai bun pentru noi și semenii noștri, avem obligația față de noi și față de strămoșii noștri, care s-au luptat să avem un viitor mai strălucit decât al lor, să ne ridicăm și să ne punem țara-n MIȘCARE!

De ajuns cu războaiele politice din cauza cărora avem de suferit noi, oamenii de rând. De ajuns cu manipularea oamenilor prin intermediul mass-mediei, avem dreptul să știm adevărul. De ajuns cu taxele și legile aprobate că să le fie lor, celor de la putere mai bine, și să suferim tot noi, oamenii simpli. De ajuns cu valurile de tineri talentați care părăsesc țara în căutarea unui trai mai bun, printre străini. Avem o țară frumoasă și prosperă, putem duce cel puțin un trai decent aici, însă ne esta vândută bucată cu bucată de acești bufoni pe care i-am votat și ne reprezintă.

Suntem o generație tânără, plină de calități și aptitudini, însă suntem și o generație de fricoși. Decât să ieșim în față, preferăm să fim simpli pioni în luptele altora. De ce? Pentru că așa vor ei, să dansăm după cum ni se cântă! Voi nu v-ați săturat de acest circ? eu unul, DA!

Acum este momentul. Acum avem oportunitatea. Partidul Mișcarea Populară le oferă o șansă tuturor tinerilor care au ceva de spus, care au idei, care vor să facă o schimbare, să iasă-n față și să-și expună punctul de vedere. De ajuns cu indiferența, dacă nu ne luptăm noi pentru viitorul nostru, nu o va face nimeni. Aici nu suntem singuri, aici suntem ÎMPREUNĂ. Împreună suntem PUTEREA!”

Datorită aplicației Facebook On This Day mi-a apărut postarea de mai sus în newsfeed. Asta scriam și gândeam fix acum trei ani de zile, după ce am ales să fac pasul spre politică. Recunosc, mi s-a făcut puțin pielea de găina citind acest text, mi se poate citi entuziasmul de atunci printre rânduri.

Din păcate, acel entuziasm nu a rezistat și până în ziua de astăzi. Multe persoane m-au atenționat încă din timp că politica nu este pentru toată lumea și că are multe părți urâte, dar am rezistat. Indiferent de piedicile care mi s-au pus de-a lungul timpului, am avut voință și am continuat.

Nici în administrație nu este ușor, mai ales când intri în contact cu persoane care doresc să se rezolve toate problemele peste noapte sau cu persoane care te acuză pe tine de tot ce nu merge bine, fără să cunoască cât de puțin legile sau sistem din România. Recunosc, administrația este mult mai grea decât mi-am închipuit, însă m-am adaptat repede. Dacă ar înțelege și oamenii acest lucru, poate alta ar fi fost relația între cetățeni și administrația locală. Eu unul, am norocul să fiu înzestrat cu nervi de oțel și îmi fac întotdeauna timp să discut cu oamenii și să le explic cum se pot rezolva problemele fiecăruia, chiar îmi fac timp și mă implic personal unde-mi permit atribuțiile de consilier local.

Chiar dacă nu mai am același entuziasm ca la început, îi sunt dator echipei din Mișcarea Populară pentru că a avut încredere în mine, oferindu-mi șansa să mă afirm și să ajung unde sunt acum prin muncă și implicare. Oricâte obstacole vor apărea de acum înainte și oricât de greu îmi va fi să îmi impun punctul de vedere, viziunea și ideile, n-am să cedez niciodată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.