Acasă Diverse Din seria „eu parchez prost, dar tu ești de vină”

Din seria „eu parchez prost, dar tu ești de vină”

7
Din seria „eu parchez prost, dar tu ești de vină”

Eu, când merg în parcările mall-urilor sau hipermarket-urilor și găsesc foarte greu un loc de parcare, de multe ori am „norocul” ca cel puțin una dintre mașinile alăturate să fie parcată cel puțin pe linie, dacă nu chiar dincolo de aceasta. Ei bine, sunt puțin încăpățânat de fel și nu plec să caut alt loc de parcare, ba din contră. Strecor mașina pe locul respectiv (chiar dacă-l incomodez pe cel ce n-a parcat regulamentar) iar după ce cobor din mașină și o asigur, fac o poză, în cazul în care mi-o găsesc lovită, să am dovadă cu făptașul.

Ei bine, pe grupul Parchez ca un Bou am descoperit că nu sunt singurul care gândește astfel. Așa gândește și un domn care a îndrăznit să-și parcheze mașina ÎNTRE LINII și a incomodat o doamnă/domnișoară care-și parcase bmw-ul prima. 

Parchez ca un bou 2

 

De unde știu că este vorba despre o doamnă/domnișoară? Pentru că, după câteva ore, când a ajuns înapoi la mașină, domnul respectiv a găsit scris pe geamul mașinii cu ruj următorul mesaj:
 

Parchez ca un bou

 

Mai nou, dacă parchezi REGULAMENTAR și cu toate roțile ÎNTRE LINII, ești prost/proastă. Iar toate astea pentru că în România nu este pedepsită prostia!

Dacă o cunoașteți pe doamna/domnișoara respectivă, explicați-i vă rog, cum stă treaba cu liniile, dar mai ales cu bunul simț. 

Bineînțeles, poate nu este vorba despre nicio șoferiță și nu posesorul bmw-ului a scris cu ruj pe geamul respectivului (spun asta pentru că nu există nicio dovadă directă), dar oare voi chiar mai credeți în coincidențe?!

7 COMENTARII

 1. BMW si CT… clar! Eu sunt nascut, crescut si plimbat la volan prin Bucuresti si nu credeam in viata vietilor mele ca se poate circula mai prost ca aici… pana am ajuns in Constanta.

  • Înseamna ca esti prost, locul 1 Bucureștenii la accidente pe tara! Mai e ceva de argumentat domnule născut si crescut la capitala? Da asa sunteți voi astia de București mari șoferi si mari cunoscători ! Ca de la noi aici in comuna la Constanta stim sa conducem doar hipoatelaje 😉

   • Intr-adevar, in bucuresti au loc foarte multe accidente, dar dumitale iti lipseste un detaliu .Bucurestiul este de x ori mai mare decat Constanta…Iar accidentele nu prea sunt facute de bucuresteni, ci de catre soferii bucuresteni incepatori sau din provincie.

   • Prost esti tu , sunt constantean si am cutreierat bucurestiul in lung si’n lat si soferi mai idioti , aroganti , raceri si inconstienti ca in CONSTANTA nu cred ca sunt nicaieri

  • Mda, si eu sunt nascut, crescut in Bucuresti, ba chiar mai mult, sunt a 4-a generatie de „nascut/crescut” in Bucuresti deoarece strabunicii mei de ambele parti erau Bucuresteni, unii vecini cu Arghezi, si? Am plecat din Bucuresti sa va las voua loc, veneticilor care ati facut de ras orasul cu pretentiiile voastre.
   In Bucuresti se conduce CEL MAI PROST din toata tara, ca s-au adunat toti meltenii. Nu tu semnalizare, nu tu prioritate, nu tu reguli, NIMIC. Haos total. Intersectii blocate, ca de indraznesti sa te opresti sa lasi intersectia libera CA N-AI UNDE SA TE DUCI, te claxoneaza „bucuresteanul” din spate.
   Ai dreptate pe 1/2. In Constanta traficul este prost VARA, cand vin „bucurestenii”.

 2. Ce m-a deranjat pe mine la culme, este ca „DOAMNA” in cauza, cea cu seria 1, a sarit foarte ofyscata ca nu ea a scris, ca deh, are rujuri scumpe in pisete (sau cam asa ceva) si ca o sa ii ceara sociteala ptr jigniri. Ba mai mult, se pare ca umblat cu plangeri pe undeva ca postarea a disparut, din cauza ca era nume fals, sau cam asa ceva. Nu faptul ca ea chiar a parcat extrem de prost (ca sa nu spun altfel) a deranjat-o, ci ca a indraznit cineva sa-i atraga atentia. Eu din cate stiu si am fist invatat, ADEVARUL POATE SUPARA, dar nu vad cum ar putea fi jignitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.