Acasă Administratie Locala Navodari Loturi de teren pentru tinerii din Năvodari

Loturi de teren pentru tinerii din Năvodari

Loturi de teren pentru tinerii din Năvodari

Primăria Orașului Năvodari a demarat procedurile pentru amenajarea spațiului pe care se dorește înființarea unui cartier al tineretului. Toți cei ce au deja dosar depus pentru un lot de teren sunt sfătuiți să verifice dacă este nevoie să reactualizeze din documentele atașate. Cei ce nu au depus încă dosar, dar doresc să o facă, să citească informațiile de mai jos.

Conform Legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală, republicată 2014, avem la Art. 1, alin. (3)  Atribuirea terenurilor se face în ordinea de prioritate stabilită pe baza unor criterii aprobate prin hotărâre a consilului local. 

Am extras din HCL 208/23.03.2016 cu privire la aprobarea Regulamentului privind cadrul, modalitatea și criteriile de analiză și soluționare a cererilor de atribuire a loturilor de teren în conformitate cu prevederile Legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală câteva articole pe care le-am considerat mai importante, însă îi sfătuiesc pe cei ce își doresc un lot de teren să citească integral atât Legea 15/2003 cât și HCL 208. 

 Art (10), condițiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitantul: 

hcl-208-2016-1

 

Art (11), criteriile de ierarhizare stabilite prin punctaj: 

hcl 208-2016-2

 

 Mai jos aveți modelul de cerere, dar și documentele pe care trebuie să le anexați la dosar. 

cerere-lot-teren

 Imi doresc ca aceste informații să vă fie cu folos iar dacă mai aveți întrebări, nu ezitați să le puneți mai jos, în comentarii. 

20 COMENTARII

 1. de ce nu au dat la tineri terenuri pe legea 15 in tabara sau mamaia nord ??? acolo au dat doar la prietenii lui matei si la consilieri, acum toti ridica blocuri si vile acolo

 2. Si daca am dosar depus din 2006 si nici acum nici un raspuns,,asta este dreptate .oare mai sunt dosarele acelea la primarie sau sunt deja cu vechime la gunoi

 3. Buna, am depus si eu dosar pt pamant ,am vazut ca sunt pe lista de acordare a terenului si am fost azi la primarie sa intreb de termenul acela de 10 zile pt depunerea actelor din nou. Doamna de acolo mi-a zis ca trebuie sa astept sa vina acasa o decizie prin care sunt instiintata despre asta. Pot merge sa depun actele si fara decizia aceea? Multumesc

  • Buna ziua. Pe site-ul oficial al Primariei Navodari a aparut saptamana trecuta anuntul cu cele 10 zile termen. Saptamana aceasta insa, comisia care se ocupa de dosare a anuntat ca nu este asa, ci trebuie sa vina plicul acasa si ulterior sa fie depuse documentele respective. Probabil a fost o lipsa de comunicare intre angajati.

   Daca asa au zis persoanele care se ocupa de dosare, asteptati acum plicul si depuneti documentele. Daca le duceti mai devreme mi-e teama ca nu vi le primeste.

 4. Sunt curios cum se vor atribui loturile de teren ca locație !? Are relevanță punctajul respectiv și clasamentul din listă? Dacă da , faptul că am cu 5 puncte mai puțin decât am calculat va afecta repartiția ca locație ?

  • Buna ziua. Pentru zona Midia Sat s-a tras linie de prin noiembrie. Nu stiu cand va mai exista o campanie asa mare de terenuri pe legea 15, momentan asteptam sa se termine procedurile pentru acea zona.

 5. Salutari .cand sa afisat lista cu aprobati eram acolo dar acum nu mai sunt .Sa merg la primarie sa intreb ce sa intamplat sau pot sa verific undeva anume? Burhala Emilia Georgiana ,multumesc.

  • Sunt 216 loturi de teren pentru Legea15, insa in luna noiembrie 2016 s-a tras linie iar acolo vor fi repartizati doar cei ce au depus dosare pana in luna respectiva. Pentru cei ce au depus dosar ulterior, Primaria trebuie sa depisteze terenuri disponibile si sa faca demersurile necesare. Insa oficial nu mai dispunem de terenuri intravilane.

 6. Am si eu intrebare…..sotia a luat bani de la banca cu prima casa si am cumparat un apartamanet…..apartamanetul nuneste achitat….mai avem drept si noi la un loc de casa sau un ajutor de la primarie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.