Acasă Politica Ultima zi de campanie

Ultima zi de campanie

Dragi prieteni,

deși v-ați obișnuit cu postările mele politice, de-a lungul acestei campanii electorale am ales să nu postez deloc despre candidații partidului meu și nici să arunc cu noroi în candidații celorlalte partide. Am considerat că ați citit destule postări sponsorizate pe facebook din partea unor candidați de care auziți abia acum, în campanie, dar de care n-o să mai auziți deloc după ce-și iau procentele. Aceeași țeapă pe care ați luat-o și la alegerile locale, când majoritatea partidelor au venit pe strada dumneavoastră, au promis că se întorc cu soluții, dar n-au mai făcut-o. Să nu mai repetați aceeași greșeală.

De când sunt consilier local, nu am tratat niciun năvodărean cu indiferență sau să nu-i răspund, telefonic sau online. Numărul meu de telefon este public și am ajutat de fiecare dată, chiar dacă doar cu o informație sau cu un sfat pentru că mai mult nu-mi permiteau atribuțiile, însă am făcut-o întotdeauna cu plăcere. Chiar dacă au fost persoane care în timpul campaniei electorale mă blamau și nu aveau încredere în mine, nu am ținut cont de acest aspect când mi-au cerut ajutorul. Nu am ținut cont de cine m-a susținut și cine nu, acum dețin o funcție publică și îi reprezint pe toți năvodărenii. Chiar dacă îmi este destul de greu să-mi impun ideile și proiectele atâta timp cât nu fac parte din majoritate, vă garantez că nu voi ceda iar în curând se vor vedea și rezultatele.

Așa cum ați avut încredere în mine să mă susțineți la funcția de consilier local, vă mai cer încă o dată să aveți încredere și să votați candidații PMP. Cum voi ați avut încredere că nu vă voi dezamăgi, și eu am încredere în ei că vor merge în Parlament să reprezinte interesele oamenilor de rând. PMP este singurul partid care nu a venit cu promisiuni, ci cu proiecte de viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.