Acasă Navodari Concluzia zilei de astăzi

Concluzia zilei de astăzi

Concluzia zilei de astăzi

drum blocat Corbu

Observ că majoritatea celor ce critică autorităţile pentru faptul că de patru zile se știa de această urgie şi totuși nu au făcut faţă situaţiei sunt cei ce de patru zile ştiau de urgie dar totuşi nu şi-au făcut provizii din timp sau s-au aventurat la drum pe o astfel de vreme și au rămas blocaţi, deşi ştiau că nu este recomandat.

Fără să iau apărare nimănui, le înţeleg starea de nemulţumire, ne stă în genetic să căutăm mereu alţi vinovaţi, însă aici chiar nu este cazul. Vântul bătea atât de puternic încât punea înapoi zăpada dată de utilaje. Drumurile au fost închise pentru siguranţa oamenilor, nu pentru că autorităţile au fost luate prin surprindere.

Atât am avut de zis. Acum, pentru simplul fapt că nu sunt de acord cu voi, descărcaţi-vă pe mine. Astăzi mi s-au mai reproşat si alte lucruri care nu ţin de mine, ce mai contează încă un val de nemulţumiri.

5 COMENTARII

  1. Nu aveti dreptate. Nu toti au plecat de acasa pt ca aveau chef de plimbare.Unii au plecat de acasa la servici ramanand blocati la locul de munca dar intrebandu se ca prostii oare cum angajatii de la alte firme si companii ajung la munca iar el ca prostul sta blocat acolo fara lumina, in ger ,de parca eram la capatul pamantului.

    • Data viitoare facem cerere scrisa la Dumnezeu sa vina codul rosu numai in Week-end, ca in timpul saptamanii oamenii merg la munca. E greu de inteles ca nu trebuie sa pleci de acasa? Daca seful dvs nu intelege situatia este problema lui. In plus, orice incident in drumul pana la munca si inapoi este considerat accident de munca. Deci, sa-i faceti sefului reclamatie la ITM :))

  2. Având in vedere ca eu am trecut după 8 ore de așteptare de la Valul lui Traian spre Constanța am văzut ipocrizia și prostia oamenilor care au plecat și și-au părăsit mașinile pe unde au apucat majoritatea pe mijocul străzi .
    Da și autoritățile au o parte de vina dar ceea mai mare o avem noi .

  3. Nu este chiar aşa. Eu ieri pe la ora 10 a trebuit să plec de acasă pentru că nu aveam curent şi implicit nici căldura. Pe la ora 17 a venit curentul şi în casă erau 18 grade. Pe la 19 am vrut să venim înapoi şi ne-au întors la sensul giratoriu de la Cumpăna, deşi drumul spre lazu era practicabil (acoperit cu zăpadă, dar puteai să mergi pe el). Erau unii care de 2 ore stăteau şi nu a trecut nicio lamă, nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.