Acasă Diverse Pregătiți-vă pentru un nou val de zăpadă

Pregătiți-vă pentru un nou val de zăpadă

Bucurați-vă luni și marți de zăpadă și vreme cât de cât frumoasă, pentru că în zilele următoare va începe iar viscolul și gerul. În largul Mării Negre se va forma un ciclon care se va încărca cu precipitații și ne va vizita începând de marți seara până joi dimineața.

Până atunci, n-ar fi rău ca prefectul județului Constanța să fie demis, nu avem nevoie de un neputincios care să se ocupe de coordonarea deszăpezirilor în tot județul. Dacă ar fi avut onoare, ar fi recunoscut că este depășit de situație și ar fi demisionat după eșecurile din aceste zile. Dar ca mulți alții, și el ține cu dinții de fotoliul călduț din Prefectură.

Sper că autoritățile se vor sesiza și la situația din comuna Corbu. Oamenii de acolo nu au văzut niciun utilaj de la deszăpezire care să circule pe străzi iar din această cauză o femeie însărcinată a rămas vineri seara blocată între Pod Midia și comuna Corbu, fiind nevoie de intervenția celor de la județ pentru salvarea acesteia. Nu consider că este în regulă ca o administrație locală să nu încheie contract pentru deszăpezirea localității și să-și lase locuitorii în voia sorții.

1 COMENTARIU

  1. Faptul ca nu faci (mai) nimic nu poate duce decat, evident, la un esec. Daca vedeam ceva miscare, ceva idei (ma refer la deszapezire), mai intelegeam ca e incepator in domeniu, dar cand esti de-o ignoranta jignitoare, atunci…cu toata dragostea, lasa-ne, domnule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.