Acasă Administratie Locala Navodari În atenția năvodărenilor care dețin sau își doresc un loc de parcare amenajat

În atenția năvodărenilor care dețin sau își doresc un loc de parcare amenajat

În atenția năvodărenilor care dețin sau își doresc un loc de parcare amenajat

notificare primarie parcare

 

În urma cererilor locuitorilor orașului Năvodari pentru locuri de parcare amenajate, autoritățile locale vor urma să verifice pe teren toate locurile disponibile în vederea închirierii acestora.

Cei ce dețin deja locuri de parcare sunt rugați să meargă de urgență în Primărie la ghișeul ADPP (cum intrați, pe dreapta) pentru a-și viza taloanele de parcare. Cei ce nu o vor face vor risca să rămână fără loc de parcare!

Cei ce își doresc un loc de parcare sunt rugați să meargă peste aproximativ două săptămâni la același ghișeu și să depună o cerere pentru un loc de parcare. Din cauza zăpezii care s-a așternut peste oraș le este îngreunată munca celor de la ADPP în vederea verificării locurilor disponibile.

11 COMENTARII

  • Aceasta este o actiune a Primariei. Daca aveti intrebari, puteti sa le adresati biroului ADPP, acolo unde se avizeaza taloanele.

    • Sa nu fim absurzi. In toate cartierele din oras exista spatii pe domeniul public pe care nu sunt amplasate locuri de parcare inchiriate si poti parca fara sa incalci legislatia in vigoare. Iar daca chiar nu gasesti unde sa lasi masina putin timp, este de bun-simt sa iti pui numarul de telefon in parbriz daca ocupi un loc de parcare cu plata. Astfel nici nu risti sa fii sanctionat.

     • Pai dacă voi ați votat ca sa fie 24 din 24 toți pun lacăt pe ele și mai sunt locatari care au pus ilegal alea pe asfalt fără sa plătească ceva și pun lacăt ca așa ați dat voi legea și sunt zone în care chiar nu sunt locuri de parcare…și trebuia sa sti asta…Foarte bine ca daia sunt consilierii sa facă în așa fel sa fie bine la toți locuitorii din orașul navodari…Dacă era doar pe timpul nopți se rezolvau cu parcările și atunci se putea cere sa fie parcate regulamentar. ..

      • Ionut, am discutat si pe facebook, nu are rost sa-ti repet si aici inca o data. Este dreptul tau sa mergi oricand la primarie si sa verifici daca vecinii tai si-au platit sau nu locurile de parcare iar atunci vei putea vedea ce locuri sunt libere.

 1. Buna ziua.
  Ce se intampla in cazul in care mi s-a dat de la primarie un loc de parcare,am platit taxa si aflu ca acel loc este atribuit si altui locatar.
  Precizez faptul ca pe 2018 eu am platit locul de parcare in ianuarie iar el acum in februarie.El a detinut locul si anul trecut.
  Cine beneficiaza de acest loc?

 2. Fiecare proprietar de apartment ar trebui sa aiba un loc de parcare free iar restul de locuri închiriate. O taxă aberanta ,un oraș sub asediu locurilor de parcare……..E jale ….

 3. Sunt cazuri in care un proprietar de apartament are si 3 locuri de parcare iar altul nimic …Asta da democratie Cine e bazat tine 3 BMW in parcare ceilalți…dumnezeu cu mila..le parchează la canal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.