Acasă Administratie Locala Navodari În atenția năvodărenilor care au depus dosar pentru teren pe Legea 15

În atenția năvodărenilor care au depus dosar pentru teren pe Legea 15

În atenția năvodărenilor care au depus dosar pentru teren pe Legea 15

 UPDATE: Persoanele aflate pe lista de prioritate a solicitanților care au acces la atribuirea unui lot de teren urmează ca în perioada următoare să primească acasă un plic cu înștiințarea de mai jos iar abia după aceea au termen 10 zile lucrătoare pentru a depune documentele respective la Primărie.

 

instiintare primarie lot teren 

 

În vederea respectării prevederilor legale este necesar să se verifice dacă cei înscriși în lista de prioritate întrunesc, la data prezentă, condițiile de eligibilitate pentru repartizarea unui lot de teren:
– să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani
– să aibă domiciliul în Orașul Năvodari
– să nu fi avut sau să nu dețină în proprietate o locuință sau teren destinat construirii

Pentru verificarea condițiilor de eligibilitate, veți depune  la Primăria Năvodari, în termen de 10 zile lucrătoare,  următoarele documente:
– copie carte de identitate
– declarație notarială dată de titularul dosarului și de membrii majori ai familiei acestuia (soț, soție, copii) din care să reiasă că nu au avut sau nu dețin în proprietate o locuinţă ori un teren destinat construirii unei locuinţe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosinţă a unui teren, cât şi în alte localităţi.

Cu alte cuvinte, toți cei ce vă regăsiți în lista de mai jos și vă doriți un lot de teren pe Legea 15 în cartier Midia Sat, depuneți la Primărie cât mai repede documentele de mai sus. 

 

legea15-page-001 legea15-page-002 legea15-page-003 legea15-page-004 legea15-page-005 legea15-page-006 legea15-page-007 legea15-page-008 legea15-page-009 legea15-page-010 legea15-page-011 legea15-page-012 legea15-page-013 legea15-page-014

28 COMENTARII

 1. NU ESTE CORECT !! Noi suntem plecati momentan plecati din tara si nu ne putem intoarce in acel termen de 10 zile iar asta ar insemna sa pierdem lotul de teren, primaria nu a procedat deloc corect !

  • Domnule Cenac, eu nu va cer nimic. Comisa care se ocupa de dosare a cerut o declaratie notariala pentru a verifica inca o data conditiile de eligibilitate.

  • Domnule Marius, toate dosarele au fost analizate de catre o comisie a Primariei. Toti cei ce au depus dosare au fost verificati, daca se adevereste ca aveti dreptate atunci vor raspunde membrii comisiei.

   • Da il sustin pe Marius sunt o gramada de blaturi.Ca sa se inceapa cercetarea trebuie sa depune vreo plangere la Primaria Navodari sau direct la DNA.Parca a mai fost DNA-ul prin Primaria Navodari dar vad ca nu s-au invatat minte.

 2. Parerea mea este ca terenurile de acolo or sa fie luate inapoi .Nu e facuta infrastructura la terenurile de la mare (care ar fi o prioritate ) …. Cine o sa traga curent( un traf de 25kwa care duce 5 case este undeva la 2 miliarde cel putzin ) , apa , gaze , asfalt nu mai zic , plus ca acolo a fost o mlastina , cam asta este realitatea , va bucuratzi in zadar

 3. Hai sa mai gandit si din alt punct de vedere , un teren arabil (pe care nu creste nimik )exact ce se afla acolo , ar fi undeva la 4 mii de euro per hectar , de aici in colo va las pe voi sa va datzi seama cat valoreaza acel teren , presupun ca totzi de atzi avea banii sa construitzi o casa va permitetzi sa cumparatzi acel teren , practic e un nimik

 4. am 2 dosare de 10 ani.unul l am facut cand aveam primul copil iar al doilea cand a aparut al doilea copil si nu ma bagat nimeni in seama cu toate ca am fost de cateva ori in audiena la domnul primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.