Acasă Navodari Adrian, omul nostru de valoare!

Adrian, omul nostru de valoare!

Adrian, omul nostru de valoare!

Campania „10 oameni de valoare pentru Constanța” m-a dezamăgit profund anul trecut, în ediția a VI-a, când la secțiunea „Politică” a câștigat o persoană care nu avea nicio realizare pe plan politic, dar avea mulți prieteni. S-a gândit acea persoană că i-ar prinde bine la „colecție” un astfel de premiu, mai ales că se apropia campania electorală și nu prea avea idei de promovare, așa că s-a folosit de acest lucru. S-a dovedit însă că este un politician atât de cunoscut încât a reușit să strângă doar vreo două sute și ceva de voturi.

 

adrian petrovici (3)

Haideți ca în această ediție să oferim premiile unor oameni cu adevărat valoroși. În această ediție, la categoria „Sport” a fost nominalizat Petrovici Adrian. Adrian este un năvodărean care investește în pasiunea sa pentru motociclism. Participă la competiții făcând eforturi, nefiind susținut de un sponsor important, și reușește să se facă remarcat prin rezultate. Anual se bucură de premii, clasându-se pe poziții fruntașe. Nu sunt vreun mare fan al acestui sport, dar ceea ce reușește el să facă este de lăudat. Este printre puținii sportivi locali care au reușit să pună orașul pe harta sporturilor și consider că merită toată susținerea noastră la acest concurs!

adrian petrovici (4)

 Ce trebuie să faceți pentru a-l susține pe Adrian? Logați-vă pe site-ul „Zece Oameni de Valoare” (puteți să vă logați și cu contul de Facebook) și după intrați AICI să-l votați. 

vot petrovici adrian 2

În stânga numelui său are numărul de voturi, apăsați pe acel număr iar după introduceți codul în căsuță (ca în imaginea de mai jos) și gata votarea. Totul durează aproximativ 15 secunde.

 

vot petrovici adrian

Partea interesantă este că puteți vota o data la 24 de ore, însemnând că puteți reveni zilnic pe site pentru a-l susține. Daca si voi considerati ca Adrian merita cu adevarat sa primeasca acel premiu si sa fie aplaudat de o sala intreaga pentru performantele sale, distribuiti-le si prietenilor vostri acest articol.

adrian petrovici (2) adrian petrovici (5)

1 COMENTARIU

  1. Ar fi interesant de cautat si promovat oamenii de valoare din Navodari ! Cred ca ar aduce un plus de imagine orasului nostru …
    Navodari, ca orice localitate, poate fi promovata si prin oamenii ei si este imposibil sa nu existe oameni pe care sa ii promovam.
    Sustinem initiativa dvs. de a promova oamenii de valoare din orasul nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.