Acasă Navodari Activități sportive în luna aprilie la Năvodari

Activități sportive în luna aprilie la Năvodari

Activități sportive în luna aprilie la Năvodari

Primul concurs este „Crosul Primăverii” organizat de către administrația locală Năvodari, duminică pe 2 aprilie 2017. Aceasta este o competiție adresată tuturor celor care sunt pasionați de alergare, și oricărei persoane căreia starea de sănătate îi permite o alergare pe distanța menționată. Competiția va cuprinde o singură cursă de 4 km Premiile se vor acorda pe categorii de vârstă, după cum urmează:

Vârsta 18-50 ani. Premii:cupe,medalii,diplome(feminin/masculin)+materiale sportive

Vârsta 50+ ani. Premii :cupe, medalii, diplome (feminin/masculin) + materiale sportive

Vom mai avea și o cursă pentru copii cu distanța de 1 km pentru vârstele 12-17 ani. Premii: cupe, medalii, diplome (feminin/masculin) + materiale sportive.

Traseul de concurs este: start/sosire la stadion „Flacăra” -str.Constanței-str.Nuferilor-str.Delfinului-str.Plopilor-Sens giratoriu Kaufland-str Rândunelelor-str.Albinelor -str.Constanței-Stadion Flacăra. Traseul de concurs va fi semnalizat de către organizatori prin benzi de delimitare-garduri și va fi supravegheat de comisari (arbitri) de cursă, amplasați în diferite puncte ale traseului.

Modelul de cerere pentru participare la „Crosul Primăverii” dar și regulamentul complet îl găsiți pe site-ul Primăriei (click aici).

marathon

Al doilea este un concurs de alergare organizat de către Sindicatul Liber Petrochimistul. Evenimentul se va derula sâmbătă, 22.04.2017, pe nisip și pe faleza asfaltată din stațiunea Năvodari.

Pe site-ul concursului http://www.slp-run.slpetrochim.ro/  angajaţii Petromidiei, năvodărenii, dar şi alţi doritori se pot informa despre condițiile de participare și se pot înscrie (gratuit) la următoarele probe:

–      Semimaraton masculin/feminin

–      Cros 10,5 km masculin/feminin

–      Cursa populară 5 km masculin/feminin

–      Cursa copiilor 7-9 ani 500 metri,10-13 ani 1 km,14-17 ani 2 km

Sindicatul Liber Petrochimistul alergare navodari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.