Acasă Diverse Cadou de majorat: O plimbare gratuită prin toată Europa, timp de o lună!

Cadou de majorat: O plimbare gratuită prin toată Europa, timp de o lună!

Cadou de majorat: O plimbare gratuită prin toată Europa, timp de o lună!

siegfried muresan

Europarlamentarul PMP Siegfried Mureșan a lansat Programul „Discover EU” prin care li se acordă tuturor tinerilor din UE care împlinesc 18 ani un abonament de tren gratuit valabil timp de o lună pe căile ferate din 30 de țări europene. Ca negociator-șef al Parlamentului European, eurodeputatul a hotărât ca prioritățile Parlamentului pentru bugetul european de anul viitor să fie creșterea economică, locurile de muncă, dar și securitatea cetățenilor, acestea fiind și cele mai importante așteptări pe care oamenii le au de la Uniunea Europeană.

Comunitatea Căilor Ferate Europene (CER) a salutat adoptarea de către Parlamentul European a propunerii europarlamentarului Siegfried Mureșan de a acorda un abonament gratuit de tren de o lună pentru fiecare tânăr din Uniunea Europeană care împlinește 18 ani pentru a vizita Europa (valabil pe liniile feroviare din 30 de țări europene).

„Mulțumesc Comunității Căilor Ferate Europene și, în special, directorului executiv Libor Lochman, pentru suportul oferit în sprijinirea propunerii mele. CER a înțeles importanța acestui program și va fi partenerul nostru în implementarea lui pentru ca tinerii europeni să aibă posibilitatea de a cunoaște noi țări, de a exersa limbile străine pe care le învață la școală, de a înțelege mai bine valorile pe care se bazează Uniunea Europeană și de a acumula experiență internațională care le va fi folositoare la angajare”, a declarat eurodeputatul Siegfried Mureșan.

 Viziunea despre viață și democrație vine foarte mult din a vedea și a cunoaște și alte culturi decât a ta. Eu sper să se folosească toți tinerii de această oportunitate indiferent de categoria socială. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.