Acasă Administratie Locala Navodari Situația actuală a loturilor de teren din Midia Sat

Situația actuală a loturilor de teren din Midia Sat

Situația actuală a loturilor de teren din Midia Sat

Dintr-un total de 250 de persoane către care au fost trimise plicuri acasă (scrisori cu confirmare de primire) în care erau anunțați că trebuie să-și actualizeze documentele de la dosar pentru a putea intra în posesia loturilor de teren, doar 176 de năvodăreni au făcut acest lucru iar în ultima ședință de Consiliu Local s-a votat lista acestora, listă pe care o puteți analiza mai jos.

Din cei 250 de năvodăreni către care s-au trimis plicuri acasă, 33 au confirmat primirea plicului, însă nu au mai mers la Primărie pentru a-și actualiza documentele. Tocmai de aceea s-a înțeles că nu își mai doresc loturile de teren iar în perioada următoare alte persoane (locurile 250+ de pe listă) vor urma să primească scrisori acasă pentru a-și actualiza documentele și să le ia locul celor ce n-au mai dorit teren, în limita a 228 de loturi disponibile pe Legea15.

Din cele 250 de persoane către care s-au trimis plicuri acasă, 20 nu au confirmat primirea acestora deoarece sunt plecate din țară. Știu asta deoarece am ținut legătura cu câteva dintre acestea și mi-au spus că nu au avut posibilitatea să se întoarcă în țară până acum pentru că riscau să-și piardă serviciul. Am considerat că acesta nu este un motiv pentru a le lua șansa la un lot de teren gratuit, tocmai de aceea am propus în cadrul ședinței de Consiliu Local pentru a le mai oferi încă 60 de zile timp în care să-și poată actualiza documentele de la dosar, propunere care s-a bucurat de susținerea tuturor consilierilor locali.

 Mai jos aveți și harta cartierului Midia Sat, împărțită pe loturi. 

harta Midia Sat

ph32-page-003 ph32-page-004 ph32-page-005 ph32-page-006 ph32-page-007 ph32-page-008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.