Acasă Administratie Locala Navodari Regulament privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru viitoarele construcții din orașul Năvodari

Regulament privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru viitoarele construcții din orașul Năvodari

Regulament privind asigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru viitoarele construcții din orașul Năvodari

Orașul Năvodari se dezvoltă constant și au loc tot mai multe investiții pe raza orașului nostru. Știm cu toții haosul creat în anumite zone ale orașului din cauza lipsei de locuri de parcare, mai ales în zona Mamaia Nord  în timpul sezonului estival, tocmai de aceea era nevoie de un regulament care să reglementeze măsurile ce se impun în ceea ce privesc locurile de parcare.

În ședința de Consiliu Local din luna aprilie 2017 s-a hotărât în unanimitate ca toate persoanele fizice sau juridice să asigure un număr obligatoriu de locuri de parcare, în funcție de zona unde se va ridica construcția, altfel riscă amendă între 1000 și 2500 lei, dar și anularea autorizației de construcţie.

Pentru construcțiile care urmează să fie ridicate între limita administrativă cu municipiul Constanța, Bdul Mamaia Nord, strada Hanului și malul Mării Negre sau pe teritoriul aferent trupului A localitate se va asigura câte un loc de parcare pentru fiecare unitate locativă (apartament, garsonieră) sau pentru fiecare unitate de cazare (cameră, apartament). Construcțiile administrative (fundații, birouri), comerciale (magazine) sau cu funcțiune de alimentație publică (restaurante, cafenele) vor fi obligate să asigure cel puțin un loc de parcare pentru fiecare 50mp din suprafața construită.

Pentru construcțiile care urmează să fie ridicate între strada Hanului, Bdul Mamaia Nord, Digul de sud, malul Mării Negre și zona terenurilor existente la piciorul podului rutier spre Constanța sau între limita administrativ teritorială cu municipiul Constanța (partea către lacul Siutghiol), Bdul Mamaia Nord, Canalul Midia-Poartă Albă și Tabăra Victoria se va asigura un procent de 60% din numărul unităților locative (apartament, garsonieră) sau numărul unităților de cazare (cameră, apartament). Construcțiile administrative (fundații, birouri), comerciale (magazine) sau cu funcțiune de alimentație publică (restaurante, cafenele) vor fi obligate să asigure cel puțin un loc de parcare pentru fiecare 50mp din suprafața construită.

 

 Consider foarte importantă implementarea și respectarea acestui Regulament și sper ca pe viitor să fie rezolvată în totalitate problema locurilor de parcare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.