Acasă Administratie Locala Navodari Cât va fi limita de viteză pe drumul Năvodari-Mamaia?

Cât va fi limita de viteză pe drumul Năvodari-Mamaia?

Cât va fi limita de viteză pe drumul Năvodari-Mamaia?

comisie circulatie navodari comisie circulatie navodari2 comisie circulatie navodari3

 

Comisia de Circulație Rutieră a orașului Năvodari a venit în fața Consiliului Local Năvodari cu trei propuneri legate de drumul Năvodari-Mamaia. Una dintre propuneri este crearea de patru noi treceri de pietoni în dreptul Scoica Land, Camping S, str. D20 și strada D 13. O altă propunere a fost montarea de indicatoare rutiere cu semnificația „STOP” și „La Dreapta” la toate străzile și aleile cu acces direct în Bulevardul Mamaia Nord. (Asta pentru a evita, pe viitor, șoferi care fac stânga în loc de dreapta, ajungând astfel pe contrasens).

Ultima propunere a fost limitarea vitezei de circulație pe Bulevardul Mamaia Nord la 50 km/h pe timpul sezonului și 60 km/h în afara sezonului. S-a investit în acel drum în primul rând pentru a se reuși fluidizarea traficului rutier, dar nu vei reuși niciodată să faci asta impunând limite mici de viteză. Am atras atenția colegilor din Consiliul Local că limitele de viteză sunt prea mici și am propus să le majoram. În urma dezbaterilor s-a votat limita la 60 km/h pe timpul sezonului și 70 km/h în afara acestuia.

Urmează ca in aproximativ doua săptămâni să aflăm şi părerea Poliţiei Rutiere.

 

6 COMENTARII

  1. Necula Constantin cel mai mare spagar din toata istoria politiei locale dupa Balos sunt numai probleme prin oras iar el pune limite de viteze la drumuri, scroafa obosita

  2. Irelevant. La cate giratorii au facut pe acel drum nu se va atinge nici viteza de 30kmh ca deja se va frana din nou. Chiar era nevoie de un giratoriu la fiecare cateva sute de metri – 1 km ?

  3. 60 și 70 sunt limite decente, dar ideea cu trecerile de pietoni… tind să fiu puțin sceptică. Vor fi și acestea puse la fel de prost? La cele existente, vizibilitatea este redusă considerabil de grandomania sensurilor giratorii.

  4. se circula cu viteza….pe trecerea de pietoni nu am curaj sa trec….de 2-3 ori erau sa se urce pe mine….hoas in Constanta….se circula si cu 100km/ora pe bulevardul Mamaia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.