Acasă Administratie Locala Navodari Ziua în care interesele de partid au fost mai presus de interesele năvodărenilor

Ziua în care interesele de partid au fost mai presus de interesele năvodărenilor

Ziua în care interesele de partid au fost mai presus de interesele năvodărenilor

Am explicat într-un articol postat luna trecută cum cea mai rapidă soluție pentru ca năvodărenii să beneficieze de un transport în comun decent este înființarea unei noi rute de transport pe traseul Lumina-Năvodari-Mamaia-Constanța. Având pe traseu încă o firmă de transport în comun care să aibă mașini cu minim 35 de locuri și cu o limită de vechime a acestora, năvodărenii ar avea încă o alternativă la transportul în comun și n-ar mai fi obligați să suporte aglomerația și condițiile deplorabile ale celorlalte firme existente.

Buuun. Dacă tot am lămurit aceste aspecte, acum să revenim la realitate. Realitatea petrecându-se astăzi, în ședința Consiliului Județean Constanța, unde consilierul județean Daniel Turcu, năvodărean de-al nostru, și-a susținut proiectul în cauză. Un proiect benefic atât pentru navetiștii din Lumina care lucrează în Mamaia și sunt nevoiți să schimbe două transporturi în comun, cât și pentru cei din Năvodari care s-au săturat să fie umiliți și transportați în condiții mizere. Acest proiect fiind solicitat de către primarii de la Năvodari (PSD) și Lumina (PNL).

Iar aici intervine interesul de partid. Chiar dacă acest proiect a fost depus de către PMP, implementarea lui ar fi fost în avantajul primarilor de la Năvodari și Lumina cărora li se solicită periodic de către cetățeni să găsească soluții în vederea transportului în comun. Însă pentru consilierii județeni din partea ALDE, PSD și PNL n-a contat acest lucru. N-a contat faptul că și-ar fi ajutat primarii, n-a contat faptul adevăratul beneficiar al proiectului este cetățeanul de rând care este nevoit să folosească transportul în comun. Nu. Pentru consilierii județeni din partea ALDE, PSD și PNL a contat interesul de partid, adică protejarea firmelor care operează deja pe acest traseu, firme care pur și simplu își bat joc de navetiști!

Nu știu voi, dar pentru mine acest gest al consilierilor județeni de la ALDE, PSD și PNL de a nu susține acest proiect reprezintă o palmă dată tuturor năvodărenilor care sunt nemulțumiți de actualul transport în comun. Iar acest lucru nu-l voi uita niciodată!

 

gms navodari

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.