Acasă Administratie Locala Navodari DNA-ul și Consiliul Local Năvodari

DNA-ul și Consiliul Local Năvodari

DNA-ul și Consiliul Local Năvodari

O „bună” parte din consilierii locali PSD Năvodari doresc să plătim din bani publici un expert tehnic judiciar care să facă o altă evaluare iar noi să verificăm dacă prejudiciul evaluat de către DNA este real sau nu. Asta în condiţiile în care instanţele de judecată sau acuzatul pot cere oricând o alta evaluare, dar nu plătită din banii năvodărenilor.

Indiferent cum îl cheamă pe acuzat, Consiliul Local trebuie să reprezinte interesele cetăţenilor! Cei ce considera că fostul edil este nevinovat sau că prejudiciul evaluat de către DNA este prea mare, să interprindă acţiuni in nume propriu, nu in numele oraşului!

Consilierii PMP Năvodari au anunţat încă de la început că vor sustine proiectul prin care Oraşul Năvodari se va constitui parte civilă în acest dosar cu prejudiciul evaluat de către DNA, fără a mai plăti expert judiciar şi a tergiversa în vreun fel acheta. Recent, şi consilierii PNL Năvodari au hotărât ca în şedinţa de luni, 4 septembrie, să ne susţină şi ei punctul de vedere. Sper că până atunci şi alţi consilieri locali să-şi revizuiască opţiunile de vot şi să acţioneze în interesul năvodărenilor.

tabara navodari

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.