Acasă Administratie Locala Navodari Indiferența naște monștri

Indiferența naște monștri

2
Indiferența naște monștri

În ședința din 4 septembrie, consilierii PSD, care sunt și majoritari în Consiliul Local Năvodari, au ales să nu susțină interesele năvodărenilor, ci au ales ca Orașul Năvodari să nu se constituite parte civilă într-un dosar de corupție în care procurorii acuză că bugetul orașului a fost prejudiciat cu peste 3,5 milioane de euro decât după ce un alt expert va evalua prejudiciul. Dacă Orașul Năvodari nu este constituit parte civilă în dosar iar instanțele de judecată hotărăsc că procurorii au dreptate, cei peste 3,5 milioane de euro nu se vor mai întoarce la bugetul local.

Am atras atenția asupra acestui lucru înaintea ședinței, cu speranța că se vor mai răzgândi dintre consilieri, însă în zadar. Nici măcar nu au avut respect față de năvodăreni să voteze la vedere, să se știe cum au votat fiecare, ci au ales să o facă prin vot secret.

„Indiferența naște monștri”, asta-i primul lucru care-mi vine în cap când mă gândesc la cei peste 3,5 milioane de euro care nu se vor mai întoarce la bugetul local în cazul în care instanțele de judecată le vor da dreptate procurorilor. Peste 3,5 milioane de euro care ar putea fi cheltuiți pentru năvodăreni. Încă avem străzi fără canalizare, străzi fără asfalt, străzi fără gaze, și multe, multe alte probleme. . Iar de cele mai multe ori scuza este „nu sunt bani!”.

Consilierii PSD au dovedit pe față că nu susțin interesele orașului, însă ceea ce mă sperie este faptul că năvodărenii nu sunt revoltați pe acest lucru. Deși periodic suntem martori la decizii greșite, oamenii tratează toate aceste lucruri cu indiferență, de parcă nu i-ar afecta cu nimic.

De câte dovezi mai aveți nevoie pentru a pune piciorul în prag?

indiferenta naste monstri

2 COMENTARII

  1. 3,5 milioane nu exista…scolile sunt cum sunt…gradinitele. pt un copil de 5 anisori ,gradi de stat costa 300 lei fara masa. Nu s materiale didactice,caiete,rechizite,lenjerii…pana acum adus lenjerii de acasa,acum nu se mai accepta. Bani bani bani
    A nu se intelege ca nu i dau sau ca nu vreau sau ca educatoarele sunt vinovate cu ceva!!! Departe de mine gandul asta,dar…sunt bani si nu se utilizeaza pt copii,pt strazi intr un cuvant PENTRU.ORAS!!! RUSINE SA LE FIE,IAR TIE MII DE FELICITARI PT PERSEVERENTA…DAR SE PARE CA TE CAM.LUPTI CU MORILE DE VANT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.