Acasă Administratie Locala Navodari „Asta este părerea ta”

„Asta este părerea ta”

„Asta este părerea ta”

Astăzi, la inițiativa primarului, Consiliul Local Năvodari a fost invitat să își numească un reprezentant în AGA S.C. Tabăra Năvodari S.A., persoană care să reprezinte interesele Orașului Năvodari. În cadrul ședinței au fost propuse două persoane. Două nume și atât! Am luat cuvântul și am spus că mi se pare normal ca înainte de vot să analizăm CV-urile celor două persoane, să le cunoaștem înainte de a vota, să știm ce îi recomandă pentru a reprezenta interesele orașului. Mi s-a răspuns sec cu „Asta este părerea ta” iar votul a mers mai departe! Bineînțeles, cele mai multe voturi le-a primit cel care, „coincidență”, este membru PSD.

Ce se întâmplă la S.C. Tabăra Năvodari S.A. de nu se dorește ca cineva din exterior să aibă acces la informații? De ce trebuie să punem pe funcții doar oameni din partid? Unde este transparența de care ni se tot spune?

Acum câteva luni am depus la Primărie o adresă prin care am cerut să se facă public câți bani au venit la bugetul orașului de la S.C. Tabăra Năvodari S.A.. PSD nu ratează nicio ocazie să se laude că a adus Tabăra înapoi orașului, însă nu se grăbește să publice și profitul. Ce să înțelegem de aici? 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.