Orașul Năvodari este în continuă dezvoltare iar un transport public intern era de mult timp necesar. Mă bucur că acest lucru a ajuns pe lista de priorități a Primăriei și a Consiliului Local, dar trebuie încă de la inceput să fie bine gândit.

Pe site-ul Primăriei au fost publicate astăzi trei modele de trasee ce ni se propun. Un traseu pentru zona de Nord a orașului (zona străzilor Recoltei, Liniștei și Viilor), al doilea traseu pentru zona de Vest a orașului (zona străzilor Stadionului, Ciocârliei și Viilor) iar un al treilea traseu care ar urma să fie valabil doar pe timpul sezonului estival (din centrul orașului până în zona de litoral).

transport public navodari traseu 1 transport public navodari traseu 2 transport public navodari traseu 3

În data de 23 februarie, în timpul ședintei de Comisii a Consiliului Local, am atras atenția asupra faptului că le scapă un amănunt destul de important: tot năvodăreni sunt și cei ce locuiesc în zona Mamaia Nord, Hanul Piraților sau Peninsula. Și acolo locuiesc oameni ce au nevoie să ajungă la muncă sau elevi ce trebuie să ajungă la școală. Eu personal îmi doresc ca toți locuitorii orașului să beneficieze de acest transport public intern, însă în primele două trasee propuse de către Primărie nu se regăsesc și aceste zone.

Sper ca până la următoarea ședință de Consiliu Local responsabilii din Primărie care s-au ocupat de acest proiect să mai aprofundeze asupra lui iar intr-un final traseele sa deservească cât mai mulți năvodăreni.

 

2 Comments

    • Cristi

      zic ca este bine domnule. Pentru ca oamenii pot alege. Daca ai trait in zona unde depinzi doar de un privat ai sa intelegi de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *