Acasă Administratie Locala Navodari Dezbatere publică – Regulament privind locurile de parcare din Năvodari

Dezbatere publică – Regulament privind locurile de parcare din Năvodari

3
Dezbatere publică – Regulament privind locurile de parcare din Năvodari

REGULAMENT LOCURILE DE PARCARE-page-001 REGULAMENT LOCURILE DE PARCARE-page-002 REGULAMENT LOCURILE DE PARCARE-page-003 REGULAMENT LOCURILE DE PARCARE-page-004 REGULAMENT LOCURILE DE PARCARE-page-005 REGULAMENT LOCURILE DE PARCARE-page-006 REGULAMENT LOCURILE DE PARCARE-page-007

3 COMENTARII

  1. Art 10. Pct 4 – este interpretabil si termenul de 1 an este prea mare mai ales daca un chirias ramane fara automobil dar doreste, indiferent de motive, sa pastreze locul de parcare, alte persoane neputand solicita inchirierea locului respectiv. Propun un termen de o luna in care chiriasul, dar si un reprezentant al acestuia, sa aiba posibilitatea sa achite si sa faca dovada achitarii taxelor (pentru a fi acoperite situatiile in care chiriasul „este plecat”). Cat despre termen, o luna este un termen suficient de mare pentru un posesor de automobil, acesta fiind obisnuit sa aiba termene stabilite pentru obtinerea documentelor necesare rularii autocehiculului legal pe drumurile din Romania.

  2. Ceea ce va implica modificarea si a Art 16 pct 1 conform art 10. Poate ca unui chirias i-ar conveni sa iti tina locul aproape un an fara sa plateasca, dar unui doritor de loc de parcare nu ii convine sa astepte 1 an ca vecinului decedat sa ii expire contractul, ca cineva care s-a mutat sa isi mentina locul de parcare si nici primariei sa tina locul ocupat si sa nu incaseze chiria ulterior. Teoretic poate imputa plata ulterior, practic, daca chiriasul a disparut din peisaj, pot aparea prea multe cheltuieli pentru a recupera o suma prea mica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.