Acasă Administratie Locala Navodari Regulament al locurilor de parcare din Năvodari – forma finală

Regulament al locurilor de parcare din Năvodari – forma finală

0
Regulament al locurilor de parcare din Năvodari – forma finală

În septembrie am propus spre dezbatere publica un Regulament al locurilor de parcare din Năvodari. În urma propunerilor și a discuțiilor cu persoanele direct împlicate, regulamentul a luat forma de mai jos. În ședința de joi, 29 noiembrie, proiectul urmează să ajungă pe ordinea de zi a Consiliului Local.

Conform propunerii mele, locul de parcare rămâne în continuare 24/24 al chiriașului. Acesta are obligația să și-l semnalizeze printr-o plăcuță inscripționată cu numărul de înmatriculare al mașinii și are dreptul să și-o ridice oricând dorește, pentru ca locul să nu-i fie ocupat de alte mașini.

Dacă beneficiarul locului de parcare nu ridică plăcuța inscripționată, acesta își oferă acordul tacit ca locul de parcare să-i fie utilizat în intervalul orar 08-16 și de către alți șoferi. Se recomandă acest lucru în cazurile în care beneficiarii se întorc acasă după ora 16. Daca la acea oră locul de parcare le este în continuare ocupat iar în mașina ce îl ocupă nu există la loc vizibil un număr de contact lizibil, beneficiarul este îndreptățit să solicite un echipaj de la politia locală pentru a sancționa șoferul ce i-a ocupat locul.

Mai multe detalii aveti mai jos, în proiect.

 

 

anexa ph8 modificata-page-001anexa ph8 modificata-page-002anexa ph8 modificata-page-003anexa ph8 modificata-page-004anexa ph8 modificata-page-005anexa ph8 modificata-page-006

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.