Acasă Administratie Locala Navodari Cum văd eu că ar trebui să arate zilele orașului Năvodari

Cum văd eu că ar trebui să arate zilele orașului Năvodari

Cum văd eu că ar trebui să arate zilele orașului Năvodari

Nu doresc să interpretați acest text ca pe un atac asupra organizării acestui eveniment. Nu, doar ca gusturile și părerile oamenilor sunt împărțite iar mai jos este strict opinia mea.

Încă din 2016 am afirmat că zilele orașului Năvodari ar trebui să fie despre năvodăreni, sunt zilele în care noi ar trebui să fim în centrul atenției, în care noi ar trebui să ne simțim importanți.

Aș păstra tradiția cu cele trei zile ale orașului, dar aș lăsa muzica și petrecerea doar pentru ultima seară. În primele două zile, de dimineață și până seara, aș ține în centrul atenției năvodărenii talentați, începând de la cei mici până la cei mari. Mă bucur că începând din acest an au fost premiați elevii olimpici, dar am putea continua să premiem și jucătorii de rugby care au avut rezultate foarte bune, să urcăm pe scenă și copiii de la CS Năvodari care practică diverse sporturi. Să-i premiem pe toți cu câte puțin pentru talentul și toată munca lor.

Aș organiza diferite concursuri pentru toate vârstele. Concurs pe echipe de fotbal și handbal pe plajă, un mic cros tot pe plajă, concurs de îndemânare pe bicicletă, concurs de cultură generală, concurs de aruncat la țintă, concurs de mâncat plăcinte, și multe alte concursuri diverse care să adune cât mai mulți participanți și care să aducă zâmbetul pe fețele lor.

A treia zi să fie cea de premiere și nu neapărat să-i premiem în bani, ci in cadouri simbolice. Tot în a treia zi să urcam pe scenă artiști locali, să le dovedim că îi susținem și că îi promovăm, ba chiar să ii remunerăm, nu cum s-a procedat în trecut. Pentru a încinge atmosfera putem invita și artiști cunoscuți la nivel național, dar nu mai mult de trei nume mari. Asta pentru că lumea preferă puțini, dar buni.

Toate aceste lucruri le-am propus în trecut și într-o discuție cu ceilalți aleși locali, în speranța că le voi schimba puțin viziunea și vom încerca și altceva, dar se pare că nu s-a dorit. Dacă dvs considerați că ceea ce s-a petrecut zilele acestea la Năvodari merita 160.000 lei, vă respect părerea. Însă eu unul aș fi preferat cu acei bani să-i fac pe năvodăreni să simtă că este cu adevărat ziua lor.

P.S. aproximativ cu aceeași sumă de bani am putea avea, pe tot sezonul rece, un patinoar de 900mp la Năvodari. Știu asta pentru că în 2017 am contactat o firma care se ocupă cu așa ceva și am rugat-o să ne facă o ofertă. În aceeași bani, de luni și până vineri, de la ora 10 la ora 16, toți elevii din Năvodari ar fi avut acces gratuit la patinoar. În rest, accesul ar fi costat 10lei iar închirierea de patine încă 10lei. Locația ar fi fost pe platforma de lângă stadion iar până acolo ar fi fost amplasate căbănuțe cu tot felul de articole de iarnă, totul amenajat ca un adevărat Targ de Crăciun.

Am propus în 2017 să facem o colaborare cu ei, dar „n-au fost bani”. N-au fost nici în 2018 și nici acum în 2019. Sper, mai mult sau mai puțin, că vor fi în 2020.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.