Acasă Administratie Locala Navodari Niște dungi în plus pe asfalt nu înseamnă mai multe locuri de parcare

Niște dungi în plus pe asfalt nu înseamnă mai multe locuri de parcare

Niște dungi în plus pe asfalt nu înseamnă mai multe locuri de parcare

primaria navodari parcari noiPrimăria Năvodari ne anunță prin intermediul paginii de Facebook că în curând se vor crea 850 de noi locuri de parcare în orașul Năvodari. Ce nu se menționează în postare este faptul că doar se vor trasa niște dungi pe asfalt în locurile unde oricum se parchează.

Parcul auto al orașului Năvodari este într-o continuă creștere iar situația este agravată de sutele de maşini abandonate sau fără stăpân pe domeniul public al oraşului, maşini pentru care nu se plătesc nici măcar impozite, în unele dintre ele ajungând chiar să crească vegetaţie. Pe termen scurt, cea mai rapidă soluție pentru a elibera domeniul public al orașului este punerea în aplicare a proiectului meu privind ridicarea mașinilor abandonate din Năvodari. 

Însă cea mai bună soluție este pe termen lung și se refera la construirea de parcări supraetajate. Una dintre astfel de parcări ar trebui amenajată în zona de Est a orașului, în spatele blocului 20est, pe terenul actualei parcări de acolo. Dupa finalizarea acestei investiții, s-ar decongestiona traficul de pe străzile Meduzei, Albinelor și Delfinului. O a doua parcare supraetajată ar trebui amenajată în zona de sud a orașului, în spatele blocului 16sud, între Aleea Lalelelor și strada Frunzelor. Iar locuri pentru mai multe astfel de parcări s-ar găsi și în alte zone ale orașului, dacă chiar s-ar dori asta.

parcare supraetajata navodari 1

parcare supraetajata navodari 2

În ultima ședință de Consiliu Local am propus conducerii Primăriei să aibă în vedere demararerea procedurilor necesare pentru cele două investiții de mai sus. Bugetul pe anul în curs nu permite adăugarea lor pe lista de priorități, dar sunt de părere că până la aprobarea bugetului de anul următor ar trebui măcar să se facă toate studiile necesare. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.