Acasă Diverse Mașinile electrice sunt viitorul!

Mașinile electrice sunt viitorul!

Mașinile electrice sunt viitorul!

Mediul înconjurător are de câștigat!

Conform datelor oficiale, la finalul anului trecut figurau înscrise la Primăria Năvodari 34 de mașini electrice și 205 mașini hibrid, pentru care în prezent nu există nici un fel de infrastructură.

Există oportunitatea să dezvoltăm transportul ecologic prin construirea de stații de alimentare pentru vehicule electrice cu finanțare de la Administrația Fondului pentru Mediu. În acest sens, am elaborat un studiu de fezabilitate pe care l-am propus Consiliului Local și care a fost aprobat în unanimitate.

În urma consultărilor cu proiectanții și cu inginerii Enel, am găsit cele mai bune locații unde să repartizăm stațiile de reîncărcare, astfel încât, atunci când mașina este alimentată, șoferul poate petrece timp la restaurant, cafenea, hypermarket, etc.

Îmi doresc să amplasăm minim 10 stații de reîncărcare pe raza orașului Năvodari; acestea vor avea două puncte de reîncărcare, una cu o putere de 22 kw și una cu o putere de 50 kw (fast charging).

Scopul acestui proiect este să venim în sprijinul actualilor proprietari dar și să încurajăm achizițiile de noi mașini electrice. Doar împreună putem conștientiza cât de important este să protejăm mediul înconjurător!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.