Acasă Diverse Mâncarea de la Cantina Socială…

Mâncarea de la Cantina Socială…

Mâncarea de la Cantina Socială…

Dragii mei, periodic îmi fac timp să verific mâncarea pe care o servim la Cantina Socială și pot spune că pentru bugetul alocat fiecărei zile, adică 12 lei pentru două mese calde – prânz și cină, sunt foarte mulțumit atât eu cât și beneficiarii cu care intru în contact.

Dacă vă amintiți, acum două luni vă spuneam că urma să inițiez și am supus spre dezbatere în Consiliul Local un Proiect de Hotărâre, prin care am modificat condițiile de acordare a meselor calde în cadrul Cantinei Sociale. Concret, mai multe categorii de persoane, ale căror venituri nete lunare/membru de familie sunt sub 1000 lei/lună, beneficiază acum de gratuitate.

În situația în care venitul net lunar/membru de familie depășește cuantumul de 1000 lei/lună, pot beneficia contracost de serviciile Cantinei Sociale (prânz și cină) pentru suma de 12 lei pe zi.

Categoriile de persoane care pot beneficia de serviciile Cantinei Sociale în condițiile de mai sus sunt: persoanele sau familiile care temporar nu realizează venituri (maxim 90 de zile/an), invalizii – cu dovada deciziei incapacității de muncă, bolnavii cronici (cancer, hepatită, persoane diabetice, s.a.) – boli atestate cu acte medicale, pensionarii, beneficiarii de ajutorul social și membrii familiei acestora.

Vreau să mulțumesc personalului cantinei, care se implică la superlativ. Cu toții au grijă ca mâncarea să fie preparată în cele mai bune condiții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.