Acasă Diverse Ești un copil minunat, bun și frumos!

Ești un copil minunat, bun și frumos!

Ești un copil minunat, bun și frumos!

A venit Iepurașul!

Astăzi a fost ”Cea mai tare zi”, așa cum o numesc copiii, căci au primit vizita-surpriză a Iepurașului. Deși se anunța un program normal, a fost o zi plină de bucurie, zâmbete, dans, multă distracție și joacă. De la petrecerea surpriză a Iepurașului nu au lipsit cadourile sub formă de dulciuri și, mai ales, diploma ”Ești un copil minunat, bun și frumos!”, oferită de tânărul voluntar al Centrului de Zi, deghizat în mascota Iepurașului.

Sărbătorile Pascale sunt așteptate cu nerăbdare în special de copii. Activitățile organizate în aceste zile, la Centrul de Zi pentru Copii din cadrul Direcției Asistență Socială Năvodari au adus multe zâmbete pe chipurile celor mici.

Pe tot parcursul acestei săptămâni, Săptămâna Mare, copiii de la Centrul de Zi au parte de activități specifice: de la confecţionat obiecte decorative (desene, colaje cu specific pascal, diverse ornamente), la încondeiat ouă (fiind organizată și o tombolă cu premii), precum și mult-iubita ”Vânătoare de ouă” în curtea centrului.

Fiecare copil va rămâne cu amintirea acestei săptămâni. Fotografiile realizate în cadrul petrecerii Iepurașului sunt oferite părinților beneficiarilor sub formă de magnet de frigider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.