Acasă Diverse Centrul de Zi pentru Copii face copiii mai fericiți!

Centrul de Zi pentru Copii face copiii mai fericiți!

Centrul de Zi pentru Copii face copiii mai fericiți!

Pentru mulți copii de la Centrul de Zi din Năvodari, aici este locul în care uită de greutățile de acasă, acel loc special creat pentru copiii vulnerabili aflați într-o situație de risc, care provin în general din familii speciale, defavorizate sau monoparentale.

Scopul principal este crearea unei comunităţi solide și sănătoase, menită să ajute copiii să se integreze social și să nu părăsească școala. Aici copiilor li se oferă șansa la o creștere armonioasă, aceștia dezvoltându-și abilitățile necesare pentru o viață independentă.

Săptămânal avem activități de socializare și de integrare, ateliere de dezvoltare personală, activități de petrecere a timpului liber, ateliere de desen și pictură, jocuri și concursuri și altele.

Copiii savurează zilnic și o masă caldă delicioasă, primesc ajutor la teme și atunci când este nevoie, pot apela pentru servicii de consiliere psihologică în scopul îmbunătățirii stării psihice, emoționale și efective.

De asemenea, colegii din cadrul Centrului de Zi pot oferi consiliere psihologică-parenting și suport emoțional pentru părinți!

Pot beneficia de programele Centrului de Zi copiii cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani, elevi cu domiciliul în Năvodari, ale căror familii au venituri insuficiente pentru acoperirea nevoilor minime.

Concret, aici le acordăm suport copiilor care provin din familii monoparentale, copii cu părinți plecați în străinătate, copii ai căror părinți sunt beneficiari de ajutor social sau alocație de susținere a familiei, copii cu risc de abandon școlar, copii ai căror părinți sunt cu probleme sociale grave sau neșcolarizați și copii aflați în alte situații de risc psihosocial.

Năvodari, Str. Sănătății, nr. 2, nr. de telefon 0785 294 067.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.