Acasă Diverse Duminică, pe 8 MAI, vă invit să facem cu toții “Sport în Familie”!

Duminică, pe 8 MAI, vă invit să facem cu toții “Sport în Familie”!

Duminică, pe 8 MAI, vă invit să facem cu toții “Sport în Familie”!

Dragilor, am organizat un eveniment dedicat tuturor locuitorilor și sunteți invitați să participați cu toții, de la mic la mare. Cu scopul de a desfășura acțiuni și manifestări educative, duminica aceasta ne întâlnim să ne jucăm și să socializăm!

„Sport în Familie” este un eveniment organizat special pentru copii, adolescenți și părinți și ne oferă posibilitatea ca împreună să petrecem timp de calitate în aer liber, pentru a ne îmbunătăți starea de sănătate și de spirit și de ce nu, pentru a alege sportul potrivit pentru copiii noștri, pentru ca aceștia să îl practice cu plăcere.

De asemenea, îmi doresc ca prin acest eveniment să aducem în atenția comunității posibilitatea de a face mișcare în cadrul CS Năvodari, de la nivel recreativ, până la sport de performanță.

Evenimentul se va desfășura între orele 10.00-17.00, în Mamaia Nord, pe strada Prelungirea D13 (zona Alezzi) și pe plajă și va consta în activități sportive multiple, precum: baschet, fotbal, rugby, volei, handbal, tenis cu piciorul, pe plajă sau bitum, dar și activități demonstrative de judo, lupte, kempo și box.

Practic, într-un cadru organizat, cu echipe formate din copii, părinți și bunici ne vom duela, ne vom recrea și premii vom câștiga!

Vă aștept cu drag într-un număr cât mai mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.