Acasă Diverse Consiliere și sprijin pentru tineri la început de drum!

Consiliere și sprijin pentru tineri la început de drum!

Consiliere și sprijin pentru tineri la început de drum!

Cu toții știm că este foarte grea lansarea până la primul job, iar eu susțin și îmi doresc să ușurez acest proces de integrare pe piața muncii, a tuturor celor ce își doresc să lucreze.

Primii paşi în angajare sunt foarte importanți, de aceea m-am gândit să sprijinim năvodărenii, oferindu-le ajutor și consiliere în vederea întocmirii corecte a documentelor pentru angajare precum CV sau scrisoare de intenție, dar și suport în gestionarea atitudinii din cadrul interviului de angajare.

De asemenea, colegii din cadrul Direcției de Asistență Socială Năvodari le va face cunoscută și oferta locurilor de muncă vacante, publicate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Constanța.

Așadar, cei interesați pot veni la Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din cadrul Direcției Asistență Socială de pe str. Sănătății nr. 2 sau pot obține informații la numărul de telefon 0785294067.

Alegerea carierei este foarte importantă, iar eu îmi doresc să îi orientăm pe tineri spre viitoarea profesie!

Vă rog să dăm mai departe acest mesaj, pentru a ajunge la toți cei care au nevoie de ajutor. Vă mulțumesc pentru implicare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.